Disneyland Paris®

Disneyland Paris®

Welkom op de plaats waar dromen uitkomen. Beleef eindeloos plezier in een wereld vol magie, waar de verbeelding onbegrensd is en de momenten van geluk onvergetelijk. Ga op avontuur in de 2 Disney® Parken en ontdek er de meer dan 50 attracties voor het hele gezin. De seizoenen schitteren nu meer dan ooit met fantastische nieuwe hoogtepunten, zoals de Legends of the Force: A Celebration of Star WarsTM en het Piraten & Prinsessen Festival.

Dag 1 • België - Marne-la-Vallée

Via de autosnelwegen rijden we naar Marne-la-Vallée. We komen rond de middag aan bij Disneyland® Paris en verblijven in het park tot sluitingstijd. Betoverende Disney verhalen komen tot leven in het Disneyland® Park. Ontdek de spectaculaire shows, adembenemende attracties, een schitterende parade en onvergetelijke ontmoetingen met Disney figuren. Na sluitingstijd van het park rijden we naar Noisy-le-Grand voor installatie in het hotel.

 

Dag 2 • Marne-la-Vallée - België

We brengen een volledige tweede dag door in Disneyland® Paris. In het Walt Disney Studios® Park kan je een kijkje nemen achter de schermen van de fascinerende wereld van film en televisie, animatie en entertainment. Ook hier kan je genieten van opwindende attracties en spectaculaire shows. Rond 16u00 verlaten we Disneyland® Paris en keren terug naar België.

-

PIRATEN EN PRINSESSEN FESTIVAL

Kies opnieuw je team, ben je een Piraat of ben je een Prinses. Een bruisend geschenk met royalty, schurken en Disney Figuren. Droom jij graag weg bij een betoverend sprookje met Disney Prinsessen? Of bevaar je liever de woeste zeeën met een stel luidruchtige 'Yo, Ho, Ho’-zeerovers?

Afreisdatum: 04-03-2019

-

LEGENDS OF THE FORCE

A celebration of Star Wars verovert de beide Disney® Parken met meer intergalactische sensaties dan ooit. Dit wordt een unieke en onvergetelijke belevenis waar je nog jarenlang met stralende ogen aan terugdenkt. Grijp de kans van je leven om mee te schitteren en beleef de magie meer dan ooit tevoren!

Afreisdatum: 04-03-2019

-

DISNEY’S HALLOWEEN FESTIVAL

Een griezelig leuk feestje!

Trakteer je kleine rakkers op een heerlijke herfstsfeer en oogverblindende decoraties terwijl Frontierland behekst is door griezelige oogstperikelen en Halloweenschrik, om kippenvel van te krijgen.

Afreisdatum: 30-10-2019

HOTEL IBIS MARNE-LA-VALLEE***

Ligging: in het centrum van Noisy-le-Grand, op 10 km van Disneyland® Paris

Uitrusting: modern hotel met lift, restaurant, bar, kleine tuin met openluchtzwembad, biljart en Kinderspelen, gratis wifi

Kamers: comfortabel ingericht, badkamer met bad, toilet, radio, telefoon, tv en airco

Maaltijden: ontbijtbuffet

  • Reisdocumenten: geldige identiteitskaart
  • Reizigers van niet-Belgische nationaliteit dienen de bevoegde instanties te contacteren

  • **** MAXI DUBBELDEK AUTOCAR
  • Kamer met ontbijtbuffet
  • 2 dagen toegang Disneyland® Paris
  • Begeleiding door een Nederlandstalige begeleider vanuit België