Disneyland Paris®

Disneyland Paris®

Dag 1 • België - Marne-la-Vallée

Via de autosnelwegen rijden we naar Marne-la-Vallée. We komen rond de middag aan bij Disneyland® Paris en verblijven in het park tot sluitingstijd. Betoverende Disney verhalen komen tot leven in het Disneyland® Park. Ontdek de spectaculaire shows, adembenemende attracties, een schitterende parade en onvergetelijke ontmoetingen met Disney figuren. Na sluitingstijd van het park rijden we naar Noisy-le-Grand voor installatie in het hotel.

Dag 2 • Marne-la-Vallée - België

We brengen een volledige tweede dag door in Disneyland® Paris. In het Walt Disney Studios® Park kan je een kijkje nemen achter de schermen van de fascinerende wereld van film en televisie, animatie en entertainment. Ook hier kan je genieten van opwindende attracties en spectaculaire shows. Rond 16u00 verlaten we Disneyland® Paris en keren terug naar België.

FROZEN CELEBRATION

Beleef een mysterieuze reis... vol plezier! Ga samen met Elsa, Anna en hun vrienden op een betoverend avontuur, waar de magische natuurkrachten je de Frozen legende doen beleven zoals nooit tevoren.

Afreisdatum: 06-04-2020

DISNEY’S HALLOWEEN FESTIVAL

Een griezelig leuk feestje! Trakteer je kleine rakkers op een heerlijke herfstsfeer en oogverblindende decoraties terwijl Frontierland behekst is door griezelige oogstperikelen en Halloweenschrik, om kippenvel van te krijgen.

Afreisdatum: 02-11-2020

Hotel Ibis Marne-La-Vallee***

Ligging: in het centrum van Noisy-le-Grand, op 10 km van Disneyland® Paris

Uitrusting: modern hotel met lift, restaurant, bar, kleine tuin met openluchtzwembad, biljart en Kinderspelen, gratis wifi,  comfortabel ingerichte kamer, badkamer met bad, toilet, radio, telefoon, tv en airco

Maaltijden: ontbijtbuffet

  • Reisdocumenten: geldige identiteitskaart

  • Reizigers van niet-Belgische nationaliteit dienen bevoegde instanties te contacteren

  • **** MAXI DUBBELDEK AUTOCAR

  • Kamer met ontbijtbuffet
  • Inbegrepen: 2 dagen toegang Disneyland® Paris
  • Begeleiding door een Nederlandstalige  begeleider vanuit België