Disneyland Paris®

Disneyland Paris®

Welkom op de plaats waar dromen uitkomen. Beleef eindeloos plezier in een wereld vol magie, waar de verbeelding onbegrensd is en de momenten van geluk onvergetelijk. Ga op avontuur in de 2 Disney® Parken en ontdek er de meer dan 50 attracties voor het hele gezin.

Dag 1België - Marne-la-Vallée

Via de autosnelwegen rijden we naar Marne-la-Vallée. We komen rond de middag aan bij Disneyland® Paris en verblijven in het park tot sluitingstijd. Betoverende Disneyverhalen komen werkelijk tot leven in het Disneyland® Park. Ontdek de spectaculaire shows, adembenemende attracties, een schitterende parade en onvergetelijke ontmoetingen met de Disney figuren. Na sluitingstijd van het park rijden we naar Noisy-le-Grand voor installatie in het hotel.

 

Dag 2Marne-la-Vallée - België

We brengen een volledige tweede dag door in Disneyland® Paris. In het Walt Disney Studios® Park kunnen we een kijkje nemen achter de schermen van de fascinerende wereld van film en televisie, animatie en entertainment. Dit themapark, met zijn opwindende attracties en spectaculaire shows, is een echt walahalla voor elke filmliefhebber. Rond 16u00 verlaten we Disneyland® Paris en keren we terug naar België.

Hotel Ibis Marne-La-Vallee***

Ligging: in het centrum van Noisy-le-Grand, op 10 km van Disneyland® Paris

Uitrusting: modern hotel met lift, restaurant, bar, kleine tuin met openluchtzwembad, biljart en Kinderspelen, gratis wifi

Kamers: comfortabel ingericht, badkamer met bad, toilet, radio, telefoon, tv en airco

Maaltijden: ontbijtbuffet

  • Reisdocumenten: geldige identiteitskaart

  • Reizigers van niet-Belgische nationaliteit dienen bevoegde instanties te contacteren

  • **** MAXI DUBBELDEK AUTOCAR

  • Kamer met ontbijtbuffet
  • Inbegrepen: 2 dagen toegang Disneyland® Paris
  • Begeleiding door een Nederlandstalige begeleider vanuit België