Zeecruises

Een zeecruise maken is een unieke belevenis! Het is een echte aanrader voor wie op een ontspannen manier veel wil zien en beleven. Al is het uw allereerste of tiende cruise, het is en blijft een heel aangename en comfortabele manier van reizen. Zodra onze chauffeur u thuis komt ophalen, kan u naast uw huissleutel ook de mentale knop helemaal omdraaien en even de dagelijkse stress vergeten. Eenmaal aan boord geniet u van de gezonde zeelucht, de adembenemende vergezichten, de gemoedelijke sfeer en de supervriendelijke service aan boord van het luxe-cruiseschip. Een cruise is dus een aanrader voor iedere levensgenieter en bon vivant… en dat zijn we tenslotte allemaal een beetje, toch?


Drankenpakketten

Easy Plus Package: 

Onbeperkte consumptie van alle dranken tot €8

Het Easy Plus pakket bevat uw favoriete gekoelde en klassieke cocktails, sterke dranken, likeuren. Dan is er nog keuze uit een selectie van wijnen per glas, een korting van 10% op flessen wijn die aan boord zijn gekocht, en een grote verscheidenheid van bier zowel gebotteld als van het vat, alcoholvrije cocktails, frisdranken, flessen mineraal water, koffiedranken (latte, espresso, cappuccino,etc.), warme chocolademelk en thee. Het pakket kan worden genuttigd in de bars, het buffet, het hoofdrestaurant en de specialiteitenrestaurants. 

Premium Extra Package: 

Onbeperkte consumptie van alle dranken tot € 13

Ons Premium Extra Pakket bevat een uitgebreide verscheidenheid aan gekoelde en klassieke cocktails, sterke dranken van topmerken, likeuren en siropen. Dan is er een gevarieerde selectie van wijnen en champagne per glas, een korting van 25% op flessen wijn en champagne aan boord, en onze volledige selectie van bier zowel gebotteld als van het vat, frisdranken, vruchtensappen, flessen mineraal water, energiedranken, koffie (latte, espresso, cappuccino, etc.), warme chocolademelk en thee. Het Premium-pakket kan worden genuttigd 

Non Alcoholic Package voor kinderen 3-17 jaar:


 
Geef uw kinderen de vrijheid om te genieten van alcoholvrije cocktails, frisdrank, energiedrankjes, mineraalwater in flessen, gearomatiseerd water, vruchtensappen, een breed scala aan premium koffiedranken, warme chocolademelk, biologische thee/ organic tea en softijs. Dit pakket kan worden genuttigd in onze bars, het buffet en het hoofdrestaurant.