Wat u zeker moet weten ...

Toegangsprijzen

We willen u zo correct mogelijk informatie geven over toegangsprijzen, prijzen van rondleidingen, attracties, bezoeken, degustaties, enz... Deze prijzen zijn echter onder voorbehoud en het kan zijn dat de werkelijke prijs afwijkt van deze uit onze brochure. Hiervoor is maar één reden: we zijn hiervoor afhankelijk van derden en dus niet aansprakelijk voor eventuele onvolkomenheden. Wenst u niet voor verrassingen te staan? Kies dan voor één van onze “Premium” reizen: hierbij zijn alle uitstappen en extra kosten inbegrepen in de prijs!

  

Onze hotels

De gast is koning! We garanderen u een uitstekende service en het comfort waardoor u zich meteen thuis voelt in de door ons aangeboden hotels. U kunt rekenen op een nette en gezellige kamer en maaltijden met lekkere en gezonde producten. Bij iedere reis krijgt u een beschrijving van het hotel.

  

Hotelkamers met een thuisgevoel

Al onze prijzen zijn berekend op basis van een tweepersoonskamer. U kunt ook, indien beschikbaar, een kamer voor meerdere personen reserveren. In veel gevallen gaat het dan om een tweepersoonskamer met extra bed(den). Voor een eenpersoonskamer betaalt u een toeslag. Niettegenstaande deze extra kost zijn dergelijke kamers doorgaans iets minder riant ingericht dan tweepersoonskamers. Maar in welke kamer u ook terechtkomt, we garanderen u een uitstekend verblijf met thuisgevoel!

  

Kinderen welkom

Onze autocarreizen zijn geschikt voor alle leeftijden dus ook voor kinderen! Voor meereizende kinderen bieden we aantrekkelijke tarieven en kinderkortingen. Kinderen van 0 tot 2 jaar genieten meestal van een speciale forfaitprijs. Kinderen van 3 tem 11 jaar reizen met aantrekkelijke kortingen. Deze kortingen zijn wel alleen van toepassing als het kind de kamer deelt met 2 volledig betalende volwassenen. Bij het boeken van de reis dient u de geboortedatum van de kinderen correct mee te delen. Kinderen zijn dus meer dan welkom!

  

Rookvrij reizen

Al onze reizen met de autocar zijn rookvrij. Rokers hoeven zich echter geen zorgen te maken. Tijdens de haltes onderweg krijgen ze immers ruimschoots de tijd om een sigaret op te steken.

  

Huwelijksreizen

Reizen Lauwers biedt jonge bruidsparen uitzonderlijke voorwaarden om een onvergetelijke belevenis te maken van hun wittebroodsweken. De bruid geniet een korting van 25%(*) en het bruidspaar geniet speciale aandacht in het hotel.

*niet samenvoegbaar met andere kortingen en te melden bij reservatie. Enkel van toepassing voor autocarvakanties en geldig 6 maanden voor of na de officiële huwelijksdatum.