Het Reizen Lauwers team

Achter de organisatie en uitvoering van uw reis schuilt natuurlijk een heel verhaal. Naast de familie Lauwers staat een ervaren team dat slechts één doel voor ogen heeft: u een meer dan geslaagde vakantie bezorgen!

Onze reisleiders

De sfeer op reis wordt in grote mate bepaald door de reisleider. Daarom werken we enkel met gepassioneerde en ervaren mensen. Onze enthousiaste reisleiders blijven u gegarandeerd de volledige reis verrassen! Een interessant weetje over de bezienswaardigheden? Een suggestie voor een lekkere lunch of onverhoopt even medische bijstand nodig? Op onze reisleiders kunt u steeds rekenen!

Onze chauffeurs

Onze chauffeurs maken er iedere reis een erezaak van om u veilig en met de glimlach naar de mooiste bestemmingen te brengen. Ze kennen en respecteren alle veiligheidsvoorschriften en leven de verkeersreglementering in alle omstandigheden na. Al onze chauffeurs zijn gecertificeerd op het gebied van vakbekwaamheid en zijn verplicht om dit met regelmaat te blijven opvolgen. Onze reisprogramma’s houden rekening met de wettelijk verplichte rustdagen van chauffeurs. Daarom schakelen we soms een plaatselijke autocar in of regelen een verplaatsing met het openbaar vervoer. Tijdens de nachtreizen rijden de chauffeurs om beurt en nooit langer dan wettelijk is toegestaan. Als ze niet rijden kunnen ze in een aparte slaapplaats in de autocar uitrusten.

Onze mecaniciens

Onze gediplomeerde mecaniciens zorgen in onze eigen werkplaats voor het onderhoud en de herstelling van al onze autocars. Op deze manier vertrekt u steeds met een veilige en comfortabele autocar op reis.