Het “Reizen Lauwers” team

Onze Chauffeurs

Reizen Lauwers garandeert u de allerbeste chauffeurs zodat u gedurende uw reis rustig kunt genieten. Goede chauffeurs zijn technisch onderlegd, stressbestendig en beschikken over veel ervaring en sociale vaardigheden. Ze maken er iedere reis een erezaak van om u veilig en met de glimlach naar de mooiste bestemmingen te brengen. Ze kennen en respecteren alle veiligheidsvoorschriften en leven de verkeersreglementering in alle omstandigheden na. Al onze chauffeurs zijn gecertificeerd vanuit de FBAA (Federatie van de Belgische Autobus- en Autocarondernemingen en van Reisorganisatoren) op het gebied van vakbekwaamheid en zijn verplicht om dit met regelmaat te blijven opvolgen. Onze chauffeurs zijn er voor u en zullen u graag helpen en uw vragen beantwoorden. Onze reisprogramma’s houden rekening met de wettelijk verplichte rustdagen van de chauffeur. Hiervoor huren we buitenlandse autocars of regelen de verplaatsing met het openbaar vervoer. Tijdens de nachtreizen rijden de chauffeurs om beurt en nooit langer dan wettelijk is toegestaan. Als ze niet rijden kunnen ze in een aparte slaapplaats in de autocar uitrusten.

Onze Reisleiders

Waarom zijn onze reisleiders zo goed? Ze bereiden zich grondig voor en dat merkt u onderweg omdat ze u continu verrassen met interessante weetjes over de streken en landen waar u naartoe reist. Ook ter plaatse staan ze voor u klaar, geven antwoord op al uw vragen en lossen problemen in een oogwenk op. Onze reisleiders staan borg voor een zorgeloze en geslaagde vakantie! Door de grote schat aan ervaring en kennis zult u zich tijdens uw reis niet vervelen. Ook voor tips op de bestemming bent u bij onze reisleiders aan het juiste adres omdat zij de bestemmingen als hun broekzak kennen.

Onze Mechaniekers

Onze gediplomeerde mechaniekers zorgen voor het onderhoud en herstelling van al onze autocars. Het preventief en curatief onderhoud van motoren, pompen, kleppen, reactoren,... wordt door hen zorgvuldig in orde gebracht. Zo kunt u zorgeloos vertrekken op vakantie (en ook natuurlijk genietend naar huis gaan)!