Sumus Hotel Monteplaya

Sumus Hotel Monteplaya

Dag 1 • België - Frankrijk - Spanje

Vanaf de verschillende opstapplaatsen rijden we naar de centrale vertrekplaats. De bagage wordt overgeladen en aansluitend rijden we via diverse snelwegen doorheen België, Luxemburg en Frankrijk.  Avondstop, film aan boord en middernachtstop.

Dag 2 • Spanje

’s Morgens bereiken we de eindbestemming. Vrij ontbijt. Onze kamers zijn beschikbaar vanaf 14u00. Verblijf in kamer & ontbijt, halfpension (avondmaal in het hotel) of volpension (middagmaal en avondmaal in het hotel).

Dag 3 tem dag 7, 10 of 13 • Spanje

Verblijf op basis van kamer & ontbijt, half- of volpension, naargelang het gekozen regime en hotel.

Dag 8, 11 of 14 • Spanje - Frankrijk - België

Ontbijtbuffet. We verlaten onze kamer rond 10u00. Vrij middagmaal. In de loop van de  namiddag vertrekken we richting België. Vrij avondmaal in Spanje. Film aan boord en middernachtstop.

Dag 9, 12 of 15 • België

In de vroege ochtend komen we toe in Aarlen. Vrij ontbijt, te reserveren bij boeking. Aansluitend wordt de bagage overgeladen in Bierges en rijden we naar de verschillende afstapplaatsen. 

on board entertainment system • klik hier voor meer info

Installeer de app of log nu in met uw smartphone, tablet of laptop en geniet volop van uw favoriete film, serie, muziek,...

Via uw eigen smartphone, tablet of laptop kunt u helemaal gratis en vrij genieten van onze "on board entertainment system*".

*geldig aan boord van onze autocars op volgende zonbestemmingen (behalve in de herfstvakantie): de First Class autocars naar de Costa Brava & Costa Dorada en de Royal Class autocars naar de Costa Blanca, Adriatische Riviera, Sloveense & Kroatische Riviera en naar het Zillertal in Oostenrijk.

BeoordelingUitstekend gelegen, meteen in eerste lijn aan de wandelpromenade. Vanaf 2017 is dit hotel Adults Only geworden, zodat je nog meer kan genieten van de faciliteiten, zoals het zwembad op twee niveau’s met waterval in de gezellige tuin. Wil je eens een dagje naar Barcelona? Neem dan in Malgrat de trein en een uurtje later sta je op de Ramblas.

Algemene info: 3 verdiepingen, 168 kamers, het personeel spreekt Frans, Engels en Duits.  Mastercard en Visa worden aanvaard.

Voorzieningen: Lift, buitenzwembad met 2 niveaus, zonneterras met ligstoelen en parasols, (snack)bar, restaurant,  gratis wifi in de openbare ruimtes, handdoekenservice.

Kamers: Alle standaardkamers (1 - 3 pers.)  zijn stijlvol ingericht en hebben een volledig ingerichte badkamer met douche, toilet, haardroger, make-up spiegel, flatscreen-tv, telefoon, kluisje (tegen betaling), ijskastje, airco, balkon. Superieure kamers (enkel 2 pers.): deze kamers hebben dezelfde faciliteiten als de standaardkamers met als extra: grotere bedden, zwembadzicht en gratis kluisje.

Maaltijden: Alle maaltijden (ontbijt, middag- en avondmaal) worden in buffetvorm geserveerd, thema-avonden, show cooking. Bij het middag- en avondmaal is er water en wijn inbegrepen.

Sport & OntspanningBuitenzwembad met zonneterras en ligstoelen, regelmatig avondanimatie.

Gold Card: Alle faciliteiten van All Inclusive in een superieure kamer + 1 gourmet menu.

 

ALL INCLUSIVE:

(begint de dag van aankomst met het middagmaal en eindigt de dag van het vertrek met het ontbijt):

  • Tafeldrank inclusief tijdens de maaltijden
  • Allerlei koude en warme snacks verkrijgbaar aan de bar van 10u00 tot 13u00 en van 15u00 tot 18u00
  • Lokale alcoholische en niet-alcoholische drank, koffie en thee van 10u00 tot 23u00.

  • Reisdocumenten: geldige identiteitskaart
  • Reizigers van niet-Belgische nationaliteit dienen bevoegde instanties te contacteren

Reserveer voor 30 juni 2020 uw First Class* seats en geniet van -€10 korting / per persoon / rit.

*Enkel geldig voor Costa Brava & Costa Dorada & voor reizigers > 14 jaar.

verblijftaks ter plaatse te betalen

Gerelateerde reizen