Stamgastenreis Tirol

Stamgastenreis Tirol

Voor de stamgasten van Zomer- en Winterparadijs Tirol hebben we een speciaal programma uitgewerkt. U maakt tijdens deze reis kennis met tal van nieuwe plaatsen, maar daarnaast is er ook plaats voor de klassiekers. De traditionele Tiroleravond en het ijsstokschieten mogen tijdens deze reis natuurlijk ook niet ontbreken.

Dag 1 • België - Nassereith

We rijden via Duitsland en de Fernpass naar Nassereith.

Dag 2 • Samnaun - Umhausen

In de voormiddag rijden we naar Samnaun, een taksvrij stadje net over de grens in Zwitserland. In de namiddag rijden we naar Umhausen voor een facultatief bezoek aan het Ötztaler Schafwollzentrum (± € 3 pp). We krijgen het volledige productieproces te zien van de levering van regionale schaapswol tot het afgewerkte tapijt.

Dag 3 • Tarrenz

‘s Morgens rijden we naar Tarrenz waar we een vrij bezoek brengen aan de brouwerij Starkenberg (± € 8 pp). ‘s Namiddags gaat het terug naar Nassereith waar we facultatief op stap kunnen gaan met het toeristisch treintje van het hotel (± € 6 pp). Aansluitend kunnen we vrij deelnemen aan het ijsstokschieten (± € 3 pp).

Dag 4 • Rattenberg - Schwaz

In de voormiddag rijden we naar Rattenberg, het kleinste stadje van Oostenrijk met een romantisch centrum. Aansluitend brengt de autocar ons naar Schwaz. Daar stappen we in een treintje dat ons naar de zilvermijn Silberbergwerk brengt voor een facultatief bezoek (± € 15 pp). ‘s Avonds genieten we van een Tiroleravond in het hotel.

Dag 5 • Oberammergau - Karwendel

Als eerste brengen we vandaag een bezoek aan Oberammergau, waar om de tien jaar de Passiespelen plaatsvinden. Aansluitend verkennen we de prachtige natuur van het Karwendel gebergte.

Dag 6 • Achensee - Jenbach - Pertisau

In de voormiddag rijden we naar de Achensee. Dit prachtige meer is het grootste meer van Tirol. Nadien brengen we een facultatief bezoek aan kasteel Tratzberg (± € 10 pp). Dit indrukwekkende kasteel tussen Jenbach en Schaz stamt uit de 13e eeuw en was oorspronkelijk een grensvesting. Aansluitend rijden we naar Pertisau en sluiten de dag af met een facultatieve boottocht op de Achensee (± € 10 pp).

Dag 7 * • Nassereith

Vrije dag in Nassereith. In de voormiddag kunnen de liefhebbers een wandeling maken. In de namiddag is er koffie met taart, aangeboden door het hotel.

* Wettelijk verplichte rustdag van de chauffeur.

Dag 8 • Nassereith - België

We rijden doorheen Oostenrijk en Duitsland naar België.

HOTEL GURGLTALBLICK***

Ligging: nabij het centrum van het kleine plaatsje Nassereith

Uitrusting: gezellig hotel met restaurant, bar, lift, salon, tuin met gezellig terras en ligstoelen

Kamers: mooi en comfortabel ingericht, badkamer met bad of douche, toilet, haardroger (op aanvraag aan receptie), tv., kluisje, zithoek en gedeeltelijk met balkon

Maaltijden: ontbijtbuffet, goede 3-gangen maaltijden met saladebuffet

Extra: 1x ’s namiddags koffie met taart, dia-avond, Tiroleravond, afscheidsdrankje

  • Reisdocumenten: geldige identiteitskaart
  • Reizigers van niet-Belgische nationaliteit dienen bevoegde instanties te contacteren

  • **** PRINCESS CLASS AUTOCAR
  • Halfpension vanaf de 1e dag het avondmaal tem de 8e dag het ontbijtbuffet
  • Begeleiding door een Nederlandstalige gids vanuit België