Costa Blanca

Costa Blanca

Calpe: Calpe staat bekend om de 332 meter hoge rots waaraan de stad ligt, El Peñon de Ifach genaamd, die uitsteekt in zee en van kilometers ver te zien is. Een andere trekpleister van de stad is het heerlijke mediterrane klimaat met weinig neerslag, milde winters en warme zomers. In Calpe vindt u talrijke cafés, restaurants en discobars terug op de wandelboulevard. Het oude centrum is nog steeds intact en bevat nog sporen van de Moorse overheersing. Vlakbij het centrum ligt de vissershaven. Wie van strand houdt, wordt hier niet teleurgesteld. De grote en vrij brede zandstranden van Calpe worden druk bezocht en zijn geschikt voor jong en oud. Het strand loopt vrij geleidelijk af in zee waardoor het ook voor gezinnen met kleine kinderen zeer geschikt is.

Benidorm: Benidorm is één van de meest bruisende vakantiecentra van het hele Middellandse Zeegebied. Dankzij zijn zuidelijke oriëntatie is het er nog net iets zonniger dan in de omringende baaien. Benidorm heeft twee lange stranden, Levante (“oosten”) en Poniente (“westen”) geheten. De kilometerlange zeepromenade is het handelsmerk bij uitstek van het gewezen vissersdorp. De ontelbare terrasjes, restaurantjes en discotheken vormen een wervelende cocktail van zuiders vakantieplezier.

Dag 1 • België - Frankrijk - Spanje

Vanaf de verschillende opstapplaatsen rijden we naar de centrale vertrekplaats. De  bagage wordt overgeladen en aansluitend rijden we via diverse snelwegen doorheen België, Luxemburg en Frankrijk.  Avondstop, film aan boord en middernachtstop.

Dag 2 • Spanje

’s Middags bereiken we de eindbestemming. Onze kamers zijn beschikbaar vanaf 14u00. Verblijf in halfpension (avondmaal in het hotel) of volpension (middagmaal en avondmaal in het hotel).

Dag 3 tem dag 8 of 15 • Spanje

Verblijf in Calpe of Benidorm op basis van half-, volpension of All Inclusive, naargelang het gekozen regime en hotel.

Dag 9 of 16 • Spanje - Frankrijk - België

Ontbijtbuffet. We verlaten onze kamer rond 10u00. ’s Middags vertrek richting België. Vrij avondmaal in Spanje. Film aan boord en middernachtstop.

Dag 10 of 17 • België

In de ochtend komen we toe in Aarlen. Vrij ontbijt, te reserveren bij boeking. Aansluitend wordt de bagage overgeladen in Bierges en rijden we naar de verschillende afstapplaatsen.