San Simon Resort

San Simon Resort

Dag 1 • België - Duitsland - Oostenrijk - Slovenië

Vanaf de verschillende opstapplaatsen rijden we naar de centrale vertrekplaats.  De bagage wordt overgeladen en aansluitend rijden we via diverse snelwegen doorheen België, Luxemburg, Duitsland en Oostenrijk naar Slovenië.  Avondstop, film aan boord en middernachtstop.

Dag 2 • Slovenië

’s Morgens bereiken we Izola. Vrij ontbijt en verwelkoming door onze host. Aansluitend naar Portoroz. Onze kamers zijn beschikbaar vanaf 14u00. Vrij middagmaal.  Avondmaal en overnachting in het hotel.

Dag 3 tem dag 8 of 15 • Slovenië

Verblijf in Izola op basis van half- of volpension.

Dag 9 of 16 • Slovenië -  Oostenrijk - Duitsland - België

We verlaten onze kamer rond 10u00.  Vrij middagmaal. Na de middag vertrek richting België. Vrij avondmaal. Film aan boord en middernachtstop.

Dag 10 of 17 • België

In de vroege ochtend komen we toe in Aarlen. Vrij ontbijt, te reserveren bij boeking. Aansluitend wordt de bagage overgeladen  en rijden we  naar de verschillende afstapplaatsen.

on board entertainment system • klik hier voor meer info

Installeer de app of log nu in met uw smartphone, tablet of laptop en geniet volop van uw favoriete film, serie, muziek,...

Via uw eigen smartphone, tablet of laptop kunt u helemaal gratis en vrij genieten van onze "on board entertainment system*".

*geldig aan boord van onze autocars op volgende zonbestemmingen (behalve in de herfstvakantie): de First Class autocars naar de Costa Brava & Costa Dorada en de Royal Class autocars naar de Costa Blanca, Adriatische Riviera, Sloveense & Kroatische Riviera en naar het Zillertal in Oostenrijk.

Ligging: Zoals de naam het reeds doet vermoeden, is dit een groot ‘parkresort’ bij één van de mooiste kustplaatsjes van Slovenië.  Het is rustig gelegen op wandelafstand van Izola, in een mooie baai met kiezelstrand en tuin.  De zee loopt hier langzaam af, wat ideaal is voor kinderen. San Simon Resort bestaat uit 5 bijgebouwen en één hoofdgebouw. De ****sterrenkamers bevinden zich in het hoofdgebouw Haliaetum en in Mirta, waar ook de spa te vinden is.  De ***sterrenkamers zijn gelegen in de bijgebouwen Korala, Perla en Palma.

Voorzieningen: Zonneterras, ligstoelen (tegen betaling) op het strand, waterglijbaan (tegen betaling), bar en bistro aan het strand, restaurant met zeezicht, bar, zithoek, kapper, lobby, mooie spa: mogelijkheid tot verschillende schoonheidsbehandelingen en massages (tegen betaling), gratis internethoek & gratis wifi aan de receptie.

Kamers: De driesterrenkamers (San Simon) beschikken over een badkamer met douche, toilet, haardroger, telefoon, tv, airco. De vierpersoonskamers hebben een stapelbed.

Maaltijden: Ontbijtbuffet,  middag- en avondmaal worden geserveerd in de vorm van buffetten bestaande uit verschillende vlees-, vis- en vegetarische gerechten.

Kinderen: Kinderbedje op aanvraag (tegen betaling), minigolf en waterglijbaan (tegen betaling), kinderanimatie in hoogseizoen, zandbak met speelgoed voor kinderen.

Sport & Ontspanning: Uitgestrekte wandelpaden, binnenzwembad (zoutwater en gesloten in juli en aug.). Tegen betaling: waterfietsen, 3 tennisterreinen, minigolf, waterglijbaan.

 

 

  • Reisdocumenten: geldige identiteitskaart
  • Reizigers van niet-Belgische nationaliteit dienen bevoegde instanties te contacteren

verblijftaks ter plaatse te betalen

Gerelateerde reizen