Reizen Lauwers' verwendag

Reizen Lauwers' verwendag

Onze vaste klanten weten het inmiddels, voor een feestje zijn we bij Reizen Lauwers steeds te vinden! Velen onder jullie herinneren zich wellicht nog onze jubileumreis in Parijs, waar we vorig jaar met maar liefst 570 mensen klonken op ons 45-jarig bestaan. Voor ons 46-jarig jubileum houden we het dit jaar een beetje kleinschaliger maar dat maakt het daarom niet minder gezellig!

Voormiddag: Vanop de verschillende opstapplaatsen reizen we naar Oost-Vlaanderen, waar we deze ochtend een mooie rondrit maken doorheen het Meetjesland. In St-Laureins of ‘Sente’ ontdekken we vijf kleine kerkdorpen, verscholen in een overweldigend landschap. Het krekengebied van Sint-Laureins is een uniek en idyllisch landschap met kilometerslange kreken, waarvan de Boerekreek de bekendste is. We bezoeken het vissersdorp Boekhoute en de majestueuze kathedraal van het Noorden in Watervliet. Het voormalige stadje heeft de eigen sfeer goed weten te bewaren, met o.a.  de centraal gelegen Stee met waterpomp en de boterbank. Nadien rijden we verder naar Maldegem voor ons feestelijk middagmaal in ‘the place to be voor de lekkerbekken’, de stijlvolle feestzaal ‘Huyze De Baere’.

 

Middag - Namiddag: Rond 13u00 gaan we aan tafel. We starten met een aperitiefje en hapjes. Nadien komt al “de kers op de taart” met een “fruits de mer de luxe”-schotel om vingers en duimen van af te likken, letterlijk… Wie geen fan is van zeevruchten vindt vast en zeker zijn gading in het exquis wildmenu: wildpâté gevolgd door fazant “fine champagne”. Dit alles vergezeld van heerlijke aangepaste wijnen.  Klinkt heerlijk toch? We sluiten deze copieuze maaltijd af met koffie en versnaperingen.

Het volledige menu wordt aan tafel geserveerd. Daarom voorzien we persoonlijke tafels, waar enkel u en uw genodigden aan plaatsnemen. Uw veiligheid is en blijft immers steeds onze hoogste prioriteit.

 

Avond: Einde van deze mooie dagreis is voorzien omstreeks 16u00 in Maldegem.

Inbegrepen:

  • Vervoer met luxe autocar
  • Bezoek Boekhoute & Watervliet
  • Middagmaal: aperitief & hapjes, “fruits de mer de luxe”-schotel of wildmenu met aangepaste wijnen, water en koffie met versnaperingen
  • Begeleiding door een gids
  • BTW en wegentaksen