Reizen Lauwers & de luchthaven van Antwerpen

Reizen Lauwers & de luchthaven van Antwerpen

Reizen Lauwers, met zijn ongeveer 95 werknemers is bijzonder fier nog een familiebedrijf te zijn. Dagelijks zijn er 39 autocars op de baan. En, daarvoor is heel wat nodig. We zien het reilen en zeilen van het bedrijf.

Voormiddag: Voor allen koffie met cake. Rondleiding met audio-set achter de schermen van Reizen Lauwers. We nemen een kijkje bij de boekingsafdeling, de productie en marketing, de dispatching , ons autocarmuseum, de wasplaats, de spuitcabine, de ruimte van de ruitplaatsing , de garage, de bandencentrale enz.. 

Middag: Rond de middag genieten we van een heerlijk 3-gangendiner.

Namiddag: We bezoeken de luchthaven van Deurne achter de schermen. Een gespecialiseerde gids begeleidt de groep tijdens een twee uur durende reis door de fascinerende wereld van de luchthaven en de luchtvaart in het algemeen. De groep checkt in als passagier, doorloopt een paspoort- en veiligheidscontrole en ontdekt wat er gebeurt voor en achter de schermen van een internationale luchthaven. De rondleiding houdt ook een bezoekje in aan enkele vliegtuighangars en de luchthavenbrandweer. We bezoeken ook het Stampe en Vertongen Museum waar u historische vliegtuigen ziet. 

Avond: Het einde van deze boeiende dag is om 18u00

 

Inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie en cake
  • Rondleiding bij Reizen Lauwers
  • Drie gangen middagmaal
  • Bezoek aan de luchthaven van Deurne
  • Begeleiding door een gids
  • BTW en wegentaksen