Parijs in 2 Dagen

Parijs in 2 Dagen

Dag 1 • België - Parijs

‘s Morgens rijden we via de autosnelwegen naar Parijs.We rijden de stad binnen via La Défense, dat ook wel eens “Mini-Manhattan” genoemd wordt. Via de Champs-Elysées, de Place de la Concorde, het Elysée en de kerk La Madeleine gaan we naar de Opera. We genieten hier van vrije shoppingtijd. Aansluitend maken we een facultatieve boottocht (± € 10 pp) op de Seine langs het Ile-de-la-Cité met de Notre Dame de Paris, de Conciergerie, het Palais de Justice… enz. Daarna rijden we naar Malmaison voor installatie in het hotel.

Dag 2 • Parijs - België

Deze ochtend maken we een mooie stadsrondrit langs o.a. de Eiffeltoren, de Ecole Militaire, het Hôtel des Invalides, de Place Saint-Michel, de Sorbonne en het Pantheon. Vervolgens rijden we naar Montparnasse voor een facultatief bezoek aan de Tour de Montparnasse (± € 12 pp), de hoogste wolkenkrabber van Parijs. Nadien wandelen we door de Tuilerieën en het Carrousel du Louvre. De namiddag besteden we aan de verkenning van Montmartre, een van de bekendste wijken van Parijs. De kerk Sacré Coeur zorgt er voor een van de meest bekende silhouetten van de hoofdstad. Daarnaast is Montmartre vooral beroemd vanwege de vele kunstenaars en dan vooral schilders die hier hun werken tentoonstellen. Rond 16u00 verlaten we Parijs en keren terug naar België.

Hotel The Originals City Rueil Centre***

Ligging: gelegen in het centrum van Reuil-Malmaison, historische plaats waar Napoleon woonde met zijn vrouw Josephine, op wandelafstand van de RER (waarmee u in 4 haltes naar de Champs-Elysées rijdt), vlakbij restaurants & winkeltjes

Uitrusting: charmant hotel met receptie, lift, cocktailbar, gratis wifi, comfortabel ingerichte kamers met badkamer met bad of douche, haardroger en toilet, telefoon, tv en airco, bureau

Maaltijden: uitgebreid ontbijtbuffet, ’s avonds 3-gangen maaltijden in restaurant in Rueil-Malmaison (10 -15 minuten wandelen vanaf het hotel)

  • Reisdocumenten: geldige identiteitskaart
  • Reizigers van niet-Belgische nationaliteit dienen bevoegde instanties te contacteren

  • ****PRINCESS CLASS AUTOCAR

  • Kamer met ontbijtbuffet
  • Gebruik van draadloze headset
  • Begeleiding door een Nederlandstalige gids vanuit België