Parijs in 2 Dagen

Parijs in 2 Dagen

Parijs, ongetwijfeld één van de mooiste steden ter wereld, is een stad om verliefd op te worden, op de kades langs de Seine, de muzikanten in de metro, de cafés en de sfeervolle restaurants, de pleinen en de straatjes. Jacques Brel zingt niet voor niets: Paris, je reviens!

Dag 1 • België - Parijs

‘s Morgens rijden we via de autosnelwegen naar Parijs. We rijden de stad binnen via La Défense, dat ook wel eens “Mini-Manhattan” genoemd wordt. Via de Champs-Elysées, de Place de la Concorde, het Elysée en de kerk La Madeleine gaan we naar de Opera. We hebben hier vrije shoppingtijd. Aansluitend maken we een facultatieve boottocht 

(± € 10 pp) op de Seine langs het Ile-de-la-Cité met de Notre Dame de Paris, de Conciergerie, het Palais de Justice… enz. Daarna rijden we naar Gennevilliers voor installatie in het hotel.

Dag 2 • Parijs - België

Deze ochtend maken we een mooie stadsrondrit langs o.a. de Eiffeltoren, de Ecole Militaire, het Hôtel des Invalides, de Place Saint-Michel, de Sorbonne en het Pantheon. Vervolgens rijden we naar Montparnasse voor een facultatief bezoek aan de Tour de Montparnasse (± € 12 pp), de hoogste wolkenkrabber van Parijs. Nadien wandelen we door de Tuilerieën en het Carrousel du Louvre. De namiddag besteden we aan de verkenning van Montmartre, een van de bekendste wijken van Parijs. De kerk Sacré Coeur zorgt er voor één van de meest bekende silhouetten van de hoofdstad. Daarnaast is Montmartre vooral beroemd vanwege de vele kunstenaars, en dan vooral schilders die hier hun werken tentoonstellen. Rond 16u00 verlaten we Parijs en keren terug naar België.

 

HOTEL CAMPANILE GENNEVILLIERS***

Ligging: aan de rand van Parijs, openbaar vervoer RER op 800m

Uitrusting: modern hotel met lift, restaurant, bar, terras, gratis wifi

Kamers: comfortabel ingericht, badkamer met bad of douche, toilet, radio, telefoon, tv, airco

Maaltijden: uitgebreid ontbijtbuffet, ’s avonds 3-gangen maaltijd

 

  • Reisdocumenten: geldige identiteitskaart
  • Reizigers van niet-Belgische nationaliteit dienen bevoegde instanties te contacteren

  • ****PRINCESS CLASS AUTOCAR
  • Kamer met ontbijtbuffet
  • Gebruik van draadloze headset
  • Begeleiding door een Nederlandstalige gids vanuit België