Zillertal

Zillertal

Ga volop voor plezier en actie of ontspan en relax in de mooie ongerepte natuur van het Oostenrijkse Zillertal. Het is een bestemming die iedereen kan bekoren, van jong tot oud. Met zijn bergen, dalen en gletsjers biedt het een grote diversiteit aan activiteiten: van fietsen of wandelen over de meer dan 1000 km fiets- en wandelpaden tot canyoning voor de durvers! De openluchtzwembaden in het Zillertal zorgen ervoor dat kinderen en volwassenen onvergetelijke waterpret beleven. Maak een ritje door het dal met de nostalgische stoomtrein of geniet van een echte Tiroolse avond met zijn muzikanten. Onze plaatselijke hostess staat u graag bij met raad en daad om alle mogelijkheden van het Zillertal ten volle te benutten. Om uw vakantie nog meer in een ontspannen sfeer door te brengen, beschikken de meeste hotels over een spa! Een verblijf in het Zillertal, een echte aanrader!

Dag 1 • België - Duitsland - Oostenrijk

’s Avonds rijden we  via diverse autowegen doorheen Duitsland richting Oostenrijk. Film aan boord en middernachtstop.

 

Dag 2 • Zillertal

’s Morgens bereiken we Oostenrijk. Vrij ontbijt en verwelkoming door onze plaatselijke hostess. Aansluitend check-in in het gekozen hotel waar onze kamers beschikbaar zijn vanaf 14u00.

 

Dag 3 tem 8 of 15 • Zillertal

Verblijf in het Zillertal op basis van het gekozen regime.

 

Dag 9 of 16 • Zillertal

We verlaten onze kamer rond 10u00 en genieten van een vrije dag. Rond 21u00 rijden we via Duitsland richting België. Film aan boord en middernachtstop.

 

Dag 10 of 17 • Oostenrijk - Duitsland - België

’s Morgens komen we aan in België. Vrij ontbijt. Aankomst bij de afstapplaatsen in de loop van de voormiddag.