Muziekcruise met Gunther Neefs en de ‘Golden Oldies’

Muziekcruise met Gunther Neefs en de Golden Oldies

Wij nemen u graag mee op een spetterende muzikale cruise met een swingend optreden van Gunther Neefs, de warmste stem van Vlaanderen en dansen de benen onder ons lijf tijdens een spetterende Golden Oldies avond met onze huis dj.

Dag 1 • België - Arnhem - Hoorn

‘s Ochtends rijden we naar Arnhem waar we ’s middags aan boord gaan van de ***Ms Rhine Princess. ‘s Avonds meren we aan in Hoorn, een oud stadje met een rijke geschiedenis. Deze voormalige handelsstad was de thuishaven van de scheepsjongens van Bontekoe. De jongens zitten nu, in brons vereeuwigd op de kademuur, te kijken naar de horizon. We genieten met volle teugen van een bruisend optreden van Gunther Neefs. Ambiance gegarandeerd!

 

Dag 2 • Hoorn - Enkhuizen - Kampen

In de ochtend varen we af richting Enkhuizen, bekend als de ‘Haringstad’ vanwege haar verleden als centrum voor de haringvisserij. De stad is, onder meer door de watersport, een belangrijk toeristisch centrum (jachthavens, Sprookjeswonderland, Zuiderzeemuseum). In de namiddag zetten we koers naar Kampen, een stad vol geschiedenis. In de binnenstad vinden we talloze monumentale panden, karakteristieke steegjes en fraaie pleintjes. Deze Hanzestad heeft een eeuwenlange traditie van handel en scheepsvaart.  Wanneer we omhoog kijken zullen niet alleen de gevels opvallen, maar ook de bijzondere ‘fresco’s van de middenstand’. ’s Avonds laat onze dj u swingen op muziek van de ‘Golden Oldies’.

 

Dag 3 • Kampen - Lelystad - België

’s Morgens varen we af naar Lelystad waar we rond 11u00 aankomen. Voor de liefhebbers maken we een wandeling  door de stad en nadien keren we terug naar België.

 

Opgelet: door omstandigheden kan het vaarschema worden aangepast.

Ms Rhine Princess***

Uitrusting: 4-dek  schip,  uitgerust  met  klein zwembad, zonneterras met ligstoelen, tness- apparatuur,  souvenirshop,  bar,  lounge  met dansvloer, bibliotheek, verwarming en airco op het ganse schip, lengte 83m, 60 kajuiten

Kajuiten: ruime buitenkajuiten (±   13 m²), individueel  regelbare  airco  en  verwarming, ruime   badkamer   met   douche   of   bad   en toilet, haardroger, kluisje, radio, telefoon met weksysteem, tv

Animatie: kapiteins diner, regelmatig livemuziek met dans aan boord

Maaltijden: ontbijtbuffet, ’s middags 3-gangen en ’s avonds 4-gangen maaltijden aan boord

Extra: welkomstdrank, kapiteinscocktail, kapiteinsdiner

  • Reisdocumenten: geldige identiteitskaart
  • Reizigers van niet-Belgische nationaliteit dienen bevoegde instanties te contacteren

  • Transfer naar Arnhem en van Lelystad met een luxe ****PRINCESS CLASS AUTOCAR
  • Volpension vanaf de 1e dag het middagmaal tem de 3e dag het ontbijt (broodjesbuffet tussen 09u00 en 11u00)
  • Begeleiding  door een Nederlandstalige begeleider

  • Fooien aan boord
  • Uitstappen