Maasmechelen Village & Kersthappening Schloss Merode

Maasmechelen Village & Kersthappening Schloss Merode

Voor we ons onderdompelen in de magische kerstsfeer van Schloss Merode, bezoeken we Maasmechelen Village, één van de mooiste en grootste shoppingcentra van ons land. Na de middag brengen we een bezoek aan de kersthappening in Schloss Merode. Deze kerstmarkt is uitgeroepen tot de mooiste van Noord-Rijnland-Westfalen. Prins en Prinses Charles-Louis de Merode nodigen u graag uit om tijdens de adventstijd te komen genieten van de romantische kerstsfeer op kasteel Merode.

Voormiddag: na de verschillende opstapplaatsen rijden we naar Maasmechelen Village. Dit mooie shoppingcenter is in de kerstperiode een bezoek meer dan waard. In dit winkelcentrum is het aangenaam wandelen en je vindt er een veelvoud aan merkenwinkels. Ook er is er voldoende gelegenheid om iets te eten of drinken.

Middag: we genieten van een lekker 3-gangen menu.

Namiddag: na ons heerlijk middagmaal rijden we naar Schloss Merode. Hier brengen we een bezoek aan de mooiste kerstmarkt van Noord-Rijnland-Westfalen. Als u een kerstmarkt wilt beleven, die u terugbrengt naar de wortels van de traditionele en contemplatieve Kerst, bent u hier hartelijk welkom. Beschermd door de imposante kasteelfaçade, worden de binnenplaats van het kasteel en het ruime park verlicht door talloze lampen, kaarsen, lantaarns en fakkels. Te midden van de drukte vóór Kerstmis presenteert zich een prachtig houten dorp, waar vele regionale lekkernijen worden aangeboden; U kan er ook tal van uitgestorven ambachten bewonderen. En dit alles onder begeleiding van een uitgebreid muziek- en cultureel programma. Op een groot vuur met gloeiende houtskool maakt men iedere avond in een grote kookketel de beroemde “Feuerzangerbowle”, een huisspecialiteit van gekruide warme wijn. Regelmatig verschijnt de kerstengel in de toren van het kasteel die een kerstboodschap brengt onder een regen van gouden sterren. Kortom, Schloss Merode is een must voor iedere liefhebber van kerstsfeer!

Avond: omstreeks 19u00 vertrekken we terug naar onze afstapplaats.

Inbegrepen:

  • Vervoer met luxe autocar
  • Bezoek aan Maasmechelen Village
  • Middagmaal
  • Bezoek aan kersthappening in Schloss Merode
  • Begeleiding door een gids
  • BTW en wegentaksen