Legoland® & Londen voor kids

Legoland® & Londen voor kids

Dag 1 • België - Londen
We nemen de overtocht naar Dover en rijden naar Greenwich. Van hieruit maken we een prachtige boottocht naar het centrum van Londen. Zo krijgen we al een eerste maal de kans om verschillende belangrijke Londense bezienswaardigheden van dichtbij te bewonderen Nadien brengen we een bezoekje aan Hamley’s, met zijn 7 verdiepingen één van de grootste speelgoedwinkels ter wereld. Daarna rijden we naar Heathrow voor onze overnachting.

Dag 2 • Legoland®
Vandaag brengen we een ganse dag door in Legoland® Windsor. Er zijn 55 miljoen Legoblokjes gebruikt om alles te bouwen, van vuurspuwende draken tot een vijf meter hoge Canary Wharf Tower. Behalve de ongelofelijke Legomodellen die door het hele park verspreid staan, zijn er ook een 50-tal interactieve attracties waaronder een aantal achtbanen. De opwinding stijgt als de kinderen de weg opgaan, door de lucht zwieren of over de hoge zee varen. Op een Vikingschip proberen we zeemonsters van ons af te houden op een stormachtige zee. In piratenland springen we aan boord van de Jolly Rocker, een schommelend piratenschip, of we gaan op jacht naar een schat in de explosieve Pirate Falls Dynamite Drench. Ook aan de allerkleinsten is gedacht met enkele draaimolens en Duplo Gardens.

Dag 3 • Londen - België
In de voormiddag maken we een stadswandelingetje op kindermaat of een ritje in London Eye (te reserveren bij inschrijving). London Eye was, toen het in 2000 voltooid was, het grootste reuzenrad ter wereld. Het is 135 m hoog en geeft ons een prachtig uitzicht over de stad. Nadien is er nog eventjes tijd om de kinderen te laten ravotten in één van de prachtige parken van Londen. Dan vertrekken we naar Dover voor de overtocht naar Calais. Vanuit Calais keren we terug naar België.

ATRIUM HOTEL HEATHROW****

Ligging: in het stadsdeel Heathrow op 15 km van het centrum van Londen , vlakbij het metrostation Hatton Cross

Uitrusting: splinternieuw hotel met receptie, info-desk, lift, restaurant, bar, fitnessruimte, binnenzwembad, bubbelbad, gratis wifi , comfortabele & geluidsdichte standaardkamers, badkamer met douche, toilet & haardroger,  thee- & koffiefaciliteiten, schrijftafel,  frigo

Maaltijden: Engels ontbijtbuffet, avondmaal in buffetvorm

  • Reisdocumenten: geldige identiteitskaart  *** Vanaf oktober 2021 internationaal paspoort verplicht***
  • Elektriciteit: driepuntstekker
  • Vreemde munt: Britse Pond

  • ****PRINCESS CLASS AUTOCAR

  • Kamer met Engels ontbijtbuffet
  • Boottocht 1 dag toegang Legoland® Windsor
  • Begeleiding door een Nederlandstalige gids vanuit België