Instappen & wegwezen

Uw ‘thuis op wielen’

Welkom in uw ‘thuis op wielen’! Stap aan boord van onze luxe autocars en geniet volop van het comfort:

  • Relaxzetels met verstelbare voetsteunen
  • Een schokvrije rit dankzij de uitstekende luchtvering
  • Toilet met lavabo
  • Airconditioning
  • Multimediasysteem

Onze ervaren chauffeurs brengen u veilig naar uw droombestemming en lassen op regelmatige basis een pauze in. Zo kan u even de benen strekken, iets kopen of een sigaretje roken.

Uw veiligheid

Uw veiligheid is onze topprioriteit! Daarom behoort onze vloot autocars tot één van de jongste op de Belgische markt en is deze voorzien van alle mogelijke technische vereisten. Ons gediplomeerd team aan mecaniciens zorgt ervoor dat onze autocars elke rit in topvorm vertrekken. Zo blijft uw veiligheid en comfort tijdens uw reis gegarandeerd. Reizen Lauwers respecteert de wettelijke normen opgelegd aan onze chauffeurs. Voor reizen langer dan 6 dagen wordt er een wettelijke rustdag voor de chauffeur voorzien. Voor onze express reizen met nachtritten schakelen we twee of drie chauffeurs in en rijden we enkel met *****Royal Class autocars.

Reist u overdag of 's nachts?

Om u volop te laten genieten rijden we hoofdzakelijk overdag. In onze comfortabele zetels kan u dan alvast wat wegdromen of heerlijk staren naar het voorbij schrijdende landschap. Verder zorgen de handige been- en voetsteunen voor een schokvrije slaaphouding bij een eventuele nachtelijke rit. Kortom: onze autocars zijn rijdende hotels waardoor u goed uitgerust aankomt op uw bestemming! Vertrekt u graag zonder zorgen en zonder stress? Begin en eindig uw vakantie dan bij u thuis. Voor al onze vliegvakanties kan u overal in Vlaanderen thuis opgehaald en teruggebracht worden. Voor deze transfers van en naar de luchthaven van bij u thuis, betaalt u € 35 per persoon per traject. Opgelet uw ophaaladres is het adres op uw bestelbon en u dient uw plaatsen minimum 21 dagen voor vertrek te reserveren! Woont u buiten de regio Vlaanderen? Aarzel dan niet onze reservatiedienst te contacteren voor mogelijke opties.

Uw bagage

Om de start van uw reis vlot te laten verlopen, vragen wij u om rekening te houden met de volgende richtlijnen:

Bagage autocarvakantie:

  • 1 koffer per reiziger
  • Maximum gewicht 20 kg per koffer
  • Maak gebruik van onze handige bagagelabels

Al de koffers worden veilig opgeborgen in de laadruimte onderaan de autocar. Het is raadzaam om alle zaken die u tijdens de rit nodig heeft (identiteitskaart, geld, fototoestel, medicijnen,…) als handbagage mee te nemen aan boord. De handbagage dient te passen in de daarvoor voorziene luiken. Neemt u een inklapbare rolstoel of buggy mee? Dat is mogelijk maar vergeet dit niet te vermelden bij uw reservatie!

Bagage vliegvakantie:

  • 1 koffer per persoon (het maximale gewicht en de maximale afmetingen zijn afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij).
  • 1 stuk handbagage per persoon (maximale afmetingen afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij).