Hotel Rosamar Es Blau

Hotel Rosamar Es Blau

Dag 1 • België - Frankrijk - Spanje

Vanaf de verschillende opstapplaatsen rijden we naar de centrale vertrekplaats. De bagage wordt overgeladen en aansluitend rijden we via diverse snelwegen doorheen België, Luxemburg en Frankrijk.  Avondstop, film aan boord en middernachtstop.

Dag 2 • Spanje

’s Morgens bereiken we de eindbestemming. Vrij ontbijt. Onze kamers zijn beschikbaar vanaf 14u00. Verblijf in kamer & ontbijt, halfpension (avondmaal in het hotel) of volpension (middagmaal en avondmaal in het hotel).

Dag 3 tem dag 7, 10 of 13 • Spanje

Verblijf op basis van kamer & ontbijt, half- of volpension, naargelang het gekozen regime en hotel.

Dag 8, 11 of 14 • Spanje - Frankrijk -België

Ontbijtbuffet. We verlaten onze kamer rond 10u00. Vrij middagmaal. In de loop van de  namiddag vertrekken we richting België. Vrij avondmaal in Spanje. Film aan boord en middernachtstop.

Dag 9, 12 of 15 • België

In de vroege ochtend komen we toe in Aarlen. Vrij ontbijt, te reserveren bij boeking. Aansluitend wordt de bagage overgeladen in Bierges en rijden we naar de verschillende afstapplaatsen. 

on board entertainment system • klik hier voor meer info

Installeer de app of log nu in met uw smartphone, tablet of laptop en geniet volop van uw favoriete film, serie, muziek,...

Via uw eigen smartphone, tablet of laptop kunt u helemaal gratis en vrij genieten van onze "on board entertainment system*".

*geldig aan boord van onze autocars op volgende zonbestemmingen (behalve in de herfstvakantie): de First Class autocars naar de Costa Brava & Costa Dorada en de Royal Class autocars naar de Costa Blanca, Adriatische Riviera, Sloveense & Kroatische Riviera en naar het Zillertal in Oostenrijk.

BeoordelingDit hotel biedt alle mogelijkheden voor een geslaagde vakantie. Door zijn ideale ligging vlak bij het strand kan u volop genieten van de Spaanse zon, zee en strand.

LiggingHet hotel ligt vlak aan het strand in een rustige buurt en op vijf minuten wandelen van het centrum van Lloret de Mar. 

Algemene info: Er zijn 120 kamers ter beschikking verdeeld over 5 verdiepingen. Het personeel spreekt Frans, Duits en Engels.  De meeste kredietkaarten worden aanvaard.

Voorzieningen: Er is een buitenzwembad, zonneterras met ligstoelen, een spa en fitness center, restaurant, bar, poolbar.

Kamers: De kamers (max. 3 volw.)  beschikken over een badkamer met douche en haardroger,  satelliet-tv, airco, gratis ijskastje, telefoon en gratis wifi.

Maaltijden: Alle maaltijden (ontbijt, middag- en avondmaal) worden geserveerd in de vorm van buffetten, show cooking. Voor snacks kan u terecht aan de pool snackbar.

Sport & OntspanningBuitenzwembad, fitnesscenter. Er is animatie in het nabijgelegen hotel Rosamar Spa.

HerfstvakantieVerblijf in volpension inclusief ¼l wijn en mineraalwater. Ontbijt bij aankomst inbegrepen!

 

ALL INCLUSIVE:

(begint vanaf de dag van aankomst met het middagmaal en eindigt de dag van vertrek met het ontbijt):

  • Ontbijtbuffet, middag- en avondmaal in het restaurant van het hotel
  • Mineraalwater, wijn v/h huis, bier en/of frisdrank tijdens de maaltijden
  • Vrije consumptie voor de volwassenen van 10u00 tot 23u00 aan de bar van plaatselijke alcoholische dranken (behalve reserves), mineraalwater, wijn v/h huis, bier, en frisdrank
  • Vrije consumptie voor de kinderen van 10u00 tot 23u00 aan de bar van mineraalwater, frisdrank, ijsjes
  • Aan de bar: ontbijtsnacks van 10u00 tot 12u00 en van 12u00 tot 18u00: frietjes, hot-dogs en croque monsieur/toasties.

  • Reisdocumenten: geldige identiteitskaart
  • Reizigers van niet-Belgische nationaliteit dienen bevoegde instanties te contacteren

Reserveer voor 30 juni 2020 uw First Class* seats en geniet van -€10 korting / per persoon / rit.

*Enkel geldig voor Costa Brava & Costa Dorada & voor reizigers > 14 jaar.

verblijftaks ter plaatse te betalen

Gerelateerde reizen