Hotel Olympic Garden Familiekamers ****

Hotel Olympic Garden Familiekamers ****

Uw busreis naar Spanje is inclusief hotel en u kunt ter plekke mogelijks uitstappen doen met onze plaatselijke gids. De busreis naar Lloret de mar in Hotel Evenia Olympic Park**** is all inclusive en is de perfecte zomervakantie. Het programma van 9, 12 of 15 dagen ziet er als volgt uit:

Dag 1 • België - Frankrijk - Spanje

Vanaf de verschillende opstapplaatsen rijden we naar de centrale vertrekplaats. De bagage wordt overgeladen en aansluitend rijden we via diverse snelwegen doorheen België, Luxemburg en Frankrijk.  Avondstop, film aan boord en middernachtstop.

Dag 2 • Spanje

’s Morgens bereiken we de eindbestemming. Vrij ontbijt en verwelkoming door onze plaatselijke hostess. Aansluitend installatie in het gekozen hotel waar onze kamers zijn beschikbaar vanaf 14u00. Verblijf in halfpension (avondmaal in het hotel) of volpension (middag- en avondmaal in het hotel) of All Inclusive naargelang het gekozen regime en hotel.

Dag 3 tem dag 7, 10 of 13 • Spanje

Verblijf op basis van volpension of All Inclusive, naargelang het gekozen regime.

Dag 8, 11 of 14 • Spanje - Frankrijk -België

Ontbijtbuffet. We verlaten onze kamer rond 10u00. Vrij middagmaal. In de loop van de  namiddag vertrekken we richting België. Vrij avondmaal in Spanje. Film aan boord en middernachtstop.

Dag 9, 12 of 15 • België

In de vroege ochtend komen we toe in Aarlen. Vrij ontbijt, te reserveren bij boeking. Aansluitend wordt de bagage overgeladen in Bierges en rijden we naar de verschillende afstapplaatsen. 

BeoordelingIdeaal voor gezinnen met kinderen. Wij reserveerden voor u extra ruime kamers zodat ook grote families kunnen genieten van een onvergetelijke vakantie. De aparte slaapkamer zorgt ervoor dat u alvast ook wat privacy heeft. En uiteraard kunnen de kids terecht in de miniclub, in het toffe aquapark met glijbanen, het kinderzwembad en de speeltuin.

LiggingGelegen in een rustige zone van Lloret, op 500 m van het centrum en op 900 m van het strand. Bushalte voor het hotel. Dit resort is heel geliefd, dus ‘VROEG BOEKEN’ is de boodschap!

Algemene info: Het personeel spreekt Nederlands (enkel in de zomermaanden), Frans, Duits en Engels.  De meeste kredietkaarten worden aanvaard.

Voorzieningen: Lift, tuin, ligstoelen, restaurant, bar, buitenzwembadaquapark, poolbar, snackbar en tv-salon.

Kamers Olympic Garden Familie: Alle kamers (max. 4 volw., 3 volw. + 2 kd., 2 volw. + 3 kd.) beschikken over een badkamer met bad/douche, toilet, telefoon, tv, kluis (tegen betaling), balkon en airco.  De familiekamers zijn voorzien van een aparte slaapplaats voor kinderen, gescheiden door een glazen deur.

Maaltijden: Alle maaltijden (ontbijt, middag- en avondmaal) worden geserveerd in de vorm van buffetten, show cooking.

Kinderen: Kinderbedje (tegen betaling), kinderzwembad, speeltuintje met schommels, glijbaan, kinderanimatie en miniclub (vanaf 4 jaar) vanaf juni tot midden september.

Sport & Ontspanning1 openluchtzwembad, binnenzwembad, tafeltennis (met waarborg). Aquapark met 2 zones voor kinderen en volwassenen (open van ± 01/05 tot ± 30/09): piratenboot, open en gesloten glijbanen. Elke dag avondanimatie.

 

ALL INCLUSIVE:

(begint vanaf de dag van aankomst met het middagmaal en eindigt de dag van vertrek met het ontbijt):

  • Ontbijtbuffet, middag- en avondmaal in de eetzaal v/h geboekte hotel
  • Mineraalwater, wijn v/h huis, bier en/of frisdrank tijdens de maaltijden
  • Vrije consumptie voor de volwassenen van 10u00 tot 24u00 aan de verschillende bars v/h complex van plaatselijke alcoholische dranken (behalve reserves), mineraalwater, wijn v/h huis, sangria, bier, fruitsap (geen vers geperst) en frisdrank - niet geldig aan de bar v/d discotheek.
  • Vrije consumptie voor de kinderen van 10u00 tot 24u00 aan de verschillende bars van mineraalwater, frisdrank, fruitsap (geen vers geperst), schep- en/of soft-ijs
  • Vrije snacks van 01/05 tem 30/09 tussen 10u00 en 17u00 in de “Hot Bar”: hamburgers, frietjes, hot-dogs en croque monsieurs
  • Fitness center “sport club”: 1 uur per dag inbegrepen voor de volgende activiteiten (in functie v/d beschikbaarheid): bodybuilding, cardio-room. Tijden: ma-zat tussen 9u00 en 17u00 en op zon- en feestdagen gesloten
  • Gratis wifi in de gemeenschappelijke zones.
  • Handdoekenservice voor het zwembad van 01/06 - 30/09 (mits waarborg).

  • Reisdocumenten: geldige identiteitskaart
  • Reizigers van niet-Belgische nationaliteit dienen bevoegde instanties te contacteren

GRATIS ROYAL CLASS: Voor het vervoer met de *****Royal Class autocar betaalt u GEEN toeslag.

 

FIRST CLASS: Speciaal voor reizigers die graag luxueus reizen.

Toeslagen: Volwassenen: € 35 pp/rit.

                 Kind tem 14j: GRATIS first Class seats tijdens de maanden juli & augustus,  andere periodes: €25 pp/rit.

 

NU -€ 10 KORTING/RIT op reservatie FIRST CLASS seats:

Reserveer vóór 30 april 2023 uw First Class* seats en geniet van -€ 10 korting pp/rit.

*Enkel geldig voor reizigers > 14 jaar en niet voor Zillertal.

verblijftaks ter plaatse te betalen