Hotel Mont-Park

Hotel Mont-Park

Dag 1 • België - Frankrijk - Spanje

Vanaf de verschillende opstapplaatsen rijden we naar de centrale vertrekplaats. De  bagage wordt overgeladen en aansluitend rijden we via diverse snelwegen doorheen België, Luxemburg en Frankrijk.  Avondstop, film aan boord en middernachtstop.

 

Dag 2 • Spanje

’s Middags bereiken we de eindbestemming. Onze kamers zijn beschikbaar vanaf 14u00. Verblijf in halfpension (avondmaal in het hotel) of volpension (middagmaal en avondmaal in het hotel).

 

Dag 3 tem dag 10 of 19 • Spanje

Verblijf in Calpe of Benidorm op basis van half-, volpension of All Inclusive, naargelang het gekozen regime en hotel.

 

Dag 11 of 20 • Spanje - Frankrijk - België

Ontbijtbuffet. We verlaten onze kamer rond 10u00. ’s Middags vertrek richting België. Vrij avondmaal in Spanje. Film aan boord en middernachtstop.

 

Dag 12 of 21 • België

In de ochtend komen we toe in Aarlen. Vrij ontbijt, plaatsen reserveren bij boeking. Aansluitend wordt de bagage overgeladen in Bierges en rijden we naar de verschillende afstapplaatsen.

on board entertainment system • klik hier voor meer info

Installeer de app of log nu in met uw smartphone, tablet of laptop en geniet volop van uw favoriete film, serie, muziek,...

Via uw eigen smartphone, tablet of laptop kunt u helemaal gratis en vrij genieten van onze "on board entertainment system*".

*geldig aan boord van onze autocars op volgende zonbestemmingen (behalve in de herfstvakantie): de First Class autocars naar de Costa Brava & Costa Dorada en de Royal Class autocars naar de Costa Blanca, Adriatische Riviera, Sloveense & Kroatische Riviera en naar het Zillertal in Oostenrijk.

Hotel Mont-Park***

Ligging: het hotel is gelegen op 100 m van het Levante strand, op 100 m van het centrum van Rincón de Loix en op 2,5 km van het oude centrum van Benidorm.  Het  hotel ligt op een kleine helling met een bushalte op 200 m (onze autocar stopt op 100 m van het hotel).

Algemene info: 147 kamers - 7 verdiepingen - het personeel spreekt Frans, Duits en Engels.  Niet geschikt voor rolstoelgebruikers. De meeste kredietkaarten worden aanvaard. 

Voorzieningen: 2 liften, restaurant, bar, cafetaria, zwembad, zonneterras, gratis ligzetels aan het zwembad, gratis wifi in de cafetaria.

Kamers: alle kamers (2-3 pers.) beschikken over een badkamer met bad of douche, telefoon, balkon, satelliet-tv met BVN-kanaal, kluisje (tegen betaling), centrale airco/verwarming.  Eénpersoonskamers hebben geen balkon.

Maaltijden: alle maaltijden (ontbijt, middag- en avondmaal) worden geserveerd onder de vorm van buffetten.

Kinderen: gratis kinderbedje (0-2 jaar) ter beschikking.

Sport & ontspanning: buitenzwembad, zonneterras met gratis ligzetels aan het zwembad, tv-salon, biljart (tegen betaling). 1 à 2 avonden per week avondanimatie.

  • Reisdocumenten: geldige identiteitskaart
  • Reizigers van niet-Belgische nationaliteit dienen bevoegde instanties te contacteren

Gerelateerde reizen