Hotel Histrion

Hotel Histrion

Dag 1 • België - Duitsland - Oostenrijk - Slovenië

Vanaf de verschillende opstapplaatsen rijden we naar de centrale vertrekplaats.  De bagage wordt overgeladen en aansluitend rijden we via diverse snelwegen doorheen België, Luxemburg, Duitsland en Oostenrijk naar Slovenië.  Avondstop, film aan boord en middernachtstop.

Dag 2 • Slovenië

’s Morgens bereiken we Izola. Vrij ontbijt en verwelkoming door onze host. Aansluitend naar Portoroz. Onze kamers zijn beschikbaar vanaf 14u00. Vrij middagmaal.  Avondmaal en overnachting in het hotel.

Dag 3 tem dag 8 of 15 • Slovenië

Verblijf in Portoroz op basis van halfpension.

Dag 9 of 16 • Slovenië -  Oostenrijk - Duitsland - België

We verlaten onze kamer rond 10u00.  Vrij middagmaal. Na de middag vertrek richting België. Vrij avondmaal. Film aan boord en middernachtstop.

Dag 10 of 17 • België

In de vroege ochtend komen we toe in Aarlen. Vrij ontbijt, te reserveren bij boeking. Aansluitend wordt de bagage overgeladen  en rijden we  naar de verschillende afstapplaatsen.

on board entertainment system • klik hier voor meer info

Installeer de app of log nu in met uw smartphone, tablet of laptop en geniet volop van uw favoriete film, serie, muziek,...

Via uw eigen smartphone, tablet of laptop kunt u helemaal gratis en vrij genieten van onze "on board entertainment system*".

*geldig aan boord van onze autocars op volgende zonbestemmingen (behalve in de herfstvakantie): de First Class autocars naar de Costa Brava & Costa Dorada en de Royal Class autocars naar de Costa Blanca, Adriatische Riviera, Sloveense & Kroatische Riviera en naar het Zillertal in Oostenrijk.

Ligging: Het hotel Histrion is een luxe 4-sterrenhotel gelegen aan het strand tussen de historische steden Portoroz en Piran.  Het romantische stadje Piran is gelegen op 2 km en is bereikbaar via openbaar vervoer en via de wandelpromenade. Het centrum van Portoroz ligt op wandelafstand van 1,5 km.

VoorzieningenLift, receptie, gratis wifi, buffetrestaurant, bar. Het hotel beschikt over een eigen waterpark met verwarmd zeewater, bubbelbaden, glijbanen, binnen- en buitenzwembad, wellness en Spa (tegen betaling). Hotelgasten kunnen gratis gebruikmaken van het strand van hotel Histrion.

Kamers: Alle kamers beschikken over een badkamer met douche/bad, toilet, haardroger, gratis safe, minibar (tegen betaling), telefoon, gratis wifi, tv en airco. De kamers beschikken over een balkon met uitzicht op de Adriatische Zee (mits supplement) of op de lagune met haar unieke kleine haven. 

Maaltijden: Het buffetrestaurant biedt een gevarieerd aanbod aan lokale en internationale gerechten, bestaande bestaande uit verschillende vlees-, vis- en vegetarische gerechten.

Kinderen: Dit hotel is familievriendelijk en biedt tijdens het hoofdseizoen miniclub aan.

 

 

  • Reisdocumenten: geldige identiteitskaart
  • Reizigers van niet-Belgische nationaliteit dienen bevoegde instanties te contacteren

verblijftaks ter plaatse te betalen

Gerelateerde reizen