Hotel Gran Garbi

Hotel Gran Garbi

Dag 1 • België - Frankrijk - Spanje

Vanaf de verschillende opstapplaatsen rijden we naar de centrale vertrekplaats. De bagage wordt overgeladen en aansluitend rijden we via diverse snelwegen doorheen België, Luxemburg en Frankrijk.  Avondstop, film aan boord en middernachtstop.

Dag 2 • Spanje

’s Morgens bereiken we de eindbestemming. Vrij ontbijt en verwelkoming door onze plaatselijke hostess. Aansluitend installatie in het gekozen hotel waar onze kamers zijn beschikbaar vanaf 14u00. Verblijf in halfpension (avondmaal in het hotel) of volpension (middag- en avondmaal in het hotel) of All Inclusive naargelang het gekozen regime en hotel.

Dag 3 tem dag 7, 10 of 13 • Spanje

Verblijf op basis van volpension incl. 1/4 wijn en 1/4 water of All Inclusive naargelang het gekozen regime.

Dag 8, 11 of 14 • Spanje - Frankrijk -België

Ontbijtbuffet. We verlaten onze kamer rond 10u00. Vrij middagmaal. In de loop van de  namiddag vertrekken we richting België. Vrij avondmaal in Spanje. Film aan boord en middernachtstop.

Dag 9, 12 of 15 • België

In de vroege ochtend komen we toe in Aarlen. Vrij ontbijt, te reserveren bij boeking. Aansluitend wordt de bagage overgeladen in Bierges en rijden we naar de verschillende afstapplaatsen. 

on board entertainment system • klik hier voor meer info

Installeer de app of log nu in met uw smartphone, tablet of laptop en geniet volop van uw favoriete film, serie, muziek,...

Via uw eigen smartphone, tablet of laptop kunt u helemaal gratis en vrij genieten van onze "on board entertainment system*".

*geldig aan boord van onze autocars op volgende zonbestemmingen (behalve in de herfstvakantie): de First Class autocars naar de Costa Brava & Costa Dorada en de Royal Class autocars naar de Costa Blanca, Adriatische Riviera, Sloveense & Kroatische Riviera en naar het Zillertal in Oostenrijk.

Ligging: Het hotel is gelegen op 200 m van het centrum van Lloret de Mar met talrijke winkeltjes, bars en restaurants in de buurt.  Het strand en het uitgaanscentrum liggen op wandelafstand.  Het hotel bevindt zich op het einde van een ietwat hellende straat.  Onze autocar stopt op 200 m van het hotel, maar de bagage wordt bij aankomst en vertrek opgehaald en weggebracht.

Algemene info: 325 kamers - 6 verdiepingen.  Het personeel spreekt Frans, Duits, Engels.  De meeste kredietkaarten worden aanvaard.

Voorzieningen: 7 liften verdeeld over 3 gebouwen, receptie, bar/cafetaria, tuin, binnen- en 2 buitenzwembaden, zonneterras met ligstoelen, restaurant, gratis wifi in de openbare ruimtes. Er is een aquapark vlakbij het hotel dat toegankelijk is voor de gasten van de hotels Garbi, het beschikt over glijbanen, aparte glijbanen voor kinderen en een bar met snacks (29/05 tem 12/09).

Kamers: Alle kamers (2-4 pers.) beschikken over een badkamer met bad of douche, haardroger, toilet, telefoon, satelliet-tv, airco/verwarming, ijskastje (tegen betaling), kluisje (tegen betaling), balkon en wifi
tegen betaling.

Maaltijden: Alle maaltijden (ontbijt, middag- en avondmaal) worden geserveerd onder de vorm van buffetten inclusief ¼ wijn en ¼ mineraalwater.

Kinderen: Gratis kinderbedje (0-2 jaar) op aanvraag.

Sport & Ontspanning: 2 buitenzwembaden, aquapark vlakbij het hotel dat toegankelijk is voor de gasten van de hotels Garbi, het beschikt over glijbanen, aparte glijbanen voor kinderen en een bar met snacks (deze bar is niet inbegrepen in de all inclusive-formule). Biljart, tafeltennis, spellenkamer, regelmatig een animatieprogramma.

 

ALL INCLUSIVE:

(begint vanaf de dag van aankomst met het middagmaal en eindigt de dag van vertrek met het ontbijt):

  • Ontbijtbuffet, middag- en avondmaal in het restaurant van het hotel
  • Mineraalwater, wijn v/h huis, bier en/of frisdrank tijdens de maaltijden
  • Vrije consumptie voor de volwassenen van 11u00 tot 23u00 aan de bar van lokale alcoholische dranken (behalve reserves), mineraalwater, wijn v/h huis, bier of frisdrank
  • Vrije consumptie voor de kinderen van 11u00 tot 23u00 aan de bar van mineraalwater, frisdrank en ijsjes.
  • Allerlei koude en warme snacks van 11u00 tot 12u30 en van 15u30 tot 18u30 aan de bar.

  • Reisdocumenten: geldige identiteitskaart
  • Reizigers van niet-Belgische nationaliteit dienen bevoegde instanties te contacteren

GRATIS ROYAL CLASS: Voor het vervoer met de *****Royal Class autocar betaalt u GEEN toeslag.

 

FIRST CLASS: Speciaal voor reizigers die graag luxueus reizen.

Toeslagen: Volwassenen: € 30 pp/rit.

                   Kind tem 14j: GRATIS first Class seats tijdens de maanden juli & augustus,  andere periodes: €20 pp/rit.

 

NU -€ 10 KORTING/RIT op reservatie FIRST CLASS seats:

Reserveer vóór 1 juni 2022 uw First Class* seats en geniet van -€ 10 korting pp/rit.

*Enkel geldig voor Costa Brava & Costa Dorada & voor reizigers > 14 jaar.

verblijftaks ter plaatse te betalen