Hotel Garni Robert

Hotel Garni Robert

Dag 1 • België - Duitsland - Oostenrijk

’s Avonds rijden we  via diverse autowegen doorheen Duitsland richting Oostenrijk. Film aan boord en middernachtstop.

 

Dag 2 • Zillertal

’s Morgens bereiken we Oostenrijk. Vrij ontbijt en verwelkoming door onze plaatselijke host. Aansluitend installatie in het gekozen hotel waar onze kamers beschikbaar zijn vanaf 14u00.

 

Dag 3 tem 8 of 15• Zillertal

Verblijf in het Zillertal op basis van kamer met ontbijt of halfpension.

 

Dag 9 of 16 • Zillertal

We verlaten onze kamer rond 10u00 en genieten van een vrije dag. Rond 21u00 rijden we via Duitsland richting België. Film aan boord en middernachtstop.

 

Dag 10 of 17 • Oostenrijk - Duitsland - België

’s Morgens komen we aan in België. Vrij ontbijt. Aankomst bij de afstapplaatsen in de loop van de voormiddag.

on board entertainment system • klik hier voor meer info

Installeer de app of log nu in met uw smartphone, tablet of laptop en geniet volop van uw favoriete film, serie, muziek,...

Via uw eigen smartphone, tablet of laptop kunt u helemaal gratis en vrij genieten van onze "on board entertainment system*".

*geldig aan boord van onze autocars op volgende zonbestemmingen (behalve in de herfstvakantie): de First Class autocars naar de Costa Brava & Costa Dorada en de Royal Class autocars naar de Costa Blanca, Adriatische Riviera, Sloveense & Kroatische Riviera en naar het Zillertal in Oostenrijk.

Ligging: Het hotel bevindt zich op een rustige plek in het centrum van het gezellige, bruisende Mayrhofen, niet ver van de kabelbaan en de bushalte.  De winkelstraat van Mayrhofen ligt op slechts 200 m van het hotel.

Algemene info: Ontbijtruimte, tuin, lift, gratis wifi in de openbare ruimtes, spa met o.a. een Finse sauna, stoombad, infraroodcabine, ontspanningsruimte met waterbedden en een fitnessruimte (ter plaatse te reserveren).

Kamers: Alle kamers (1-4 pers.) zijn mooi en comfortabel ingericht en zijn voorzien van een badkamer met bad of douche, toilet, telefoon, tv, kluis, haardroger, make-up spiegel en balkon.

Maaltijden: Een uitgebreid ontbijtbuffet wordt geserveerd in de ontbijtruimte van het hotel zelf.  Bij boeking van halfpension wordt er een verzorgd 3-gangen keuzemenu met saladebuffet geserveerd in het nabijgelegen hotel Perauer. (vervoer naar en van het hotel Perauer mogelijk en ter plaatse aan te vragen).

  • Reisdocumenten: geldige identiteitskaart
  • Reizigers van niet-Belgische nationaliteit dienen bevoegde instanties te contacteren

  • *****ROYAL CLASS AUTOCAR
  • Kamer met ontbijtbuffet

Gerelateerde reizen