Hotel El Paso

Hotel El Paso

Dag 1 • België - Frankrijk - Spanje

Vanaf de verschillende opstapplaatsen rijden we naar de centrale vertrekplaats. De bagage wordt overgeladen en aansluitend rijden we via diverse snelwegen doorheen België, Luxemburg en Frankrijk. Avondstop, film aan boord en middernachtstop.

 

Dag 2 • Spanje

’s Morgens bereiken we de eindbestemming. Vrij ontbijt. Onze kamers zijn beschikbaar vanaf 14u00. Verblijf in kamer & ontbijt, halfpension (avondmaal in het hotel) of volpension (middagmaal en avondmaal in het hotel).

 

Dag 3 tem dag 7, 10 of 13 • Spanje

Verblijf op basis van kamer & ontbijt, half- of volpension, naargelang het gekozen regime en hotel.

 

Dag 8, 11 of 14 • Spanje - Frankrijk -België

Ontbijtbuffet.  We verlaten onze kamer rond 10u00. Vrij middagmaal. In de loop van de  namiddag vertrekken we richting België. Vrij avondmaal in Spanje. Film aan boord en middernachtstop.

 

Dag 9, 12 of 15 • België

In de vroege ochtend komen we toe in Aarlen. Vrij ontbijt. Aansluitend wordt de bagage overgeladen in Bierges en rijden we naar de verschillende afstapplaatsen. 

on board entertainment system • klik hier voor meer info

Installeer de app of log nu in met uw smartphone, tablet of laptop en geniet volop van uw favoriete film, serie, muziek,...

Via uw eigen smartphone, tablet of laptop kunt u helemaal gratis en vrij genieten van onze "on board entertainment system*".

*geldig aan boord van onze autocars op volgende zonbestemmingen (behalve in de herfstvakantie): de First Class autocars naar de Costa Brava & Costa Dorada en de Royal Class autocars naar de Costa Blanca, Adriatische Riviera, Sloveense & Kroatische Riviera en naar het Zillertal in Oostenrijk.

Hotel El Paso****

 • Beoordeling: Hotel El Paso is ideaal voor gezinnen en heeft de sfeer van een traditionele Mexicaanse haciënda. De authentieke decoratie en verzorgde tuinen geven u het gevoel alsof u in het koloniale Mexico bent.
 • Ligging: Het bevindt zich op wandelafstand van de poorten van PortAventura Park en Caribe Aquatic Park. Het hotel biedt zijn gasten gratis vervoer naar de parken.
 • Voorzieningen: Het hotel heeft twee grote zwembaden, waaronder een kinderbad dat een gezonken piratenschip verbergt om de kleine kinderen te bekoren. 2 restaurants (buffetrestaurant en 1 à la carte restaurant El Coyote). Gratis wifi in het hele hotel.
 • Kamers: (verdeeld over verschillende gebouwen) beschikken over een badkamer met bad/douche, toilet, airco, telefoon, tv, gratis kluis, balkon en gratis wifi.
 • Maaltijden: alle maaltijden in het restaurant van het hotel worden geserveerd onder de vorm van buffetten, inclusief tafeldrank.  Mogelijkheid om 1 avondmaal  in het à la carte restaurant ‘El Coyote’ (mits reservatie) te nemen.

 

ALL INCLUSIVE

Begint vanaf de dag van aankomst om 11u00 en eindigt de dag van vertrek om11u00.

 • U kunt het PortAventura Park blijven bezoeken zonder de all-inservices op de laatste dag van uw verblijf tot het vertrekuur.
 • Toegang tot PortAventura Park gedurende uw hele verblijf - gratis vervoer naar het park - ontbijtbuffet - middag- en avondmaal in het restaurant van het hotel - 1 avondmaal in het à la carte restaurant El Coyote mogelijk mits reservering ter plaatse 
 • Water, frisdrank, huiswijn en lokale bieren tijdens lunch en avondmaal in het restaurant van het hotel - gebruik van het middag- en avondmaal met 1 tafeldrank in specifieke restaurants in PortAventura Park (lijst ter plaatse ter beschikking)
 • Vrije consumptie van 10u30 tot 23u30 aan de bar van het hotel van water en frisdrank - vrije consumptie van 12u00 tot 23u30 voor de volwassenen aan de bar van het hotel van lokale alcoholische dranken, bier en huiswijn
 • Warme en koude snacks in het hotel van 10u30 tot 23u30 
 • Speciale korting bij boeking ter plaatse van het Caribe Aquatic Park. 
 • Mogelijkheid tot aankoop van tickets van het gloednieuwe park Ferrari Land.

 

PORTAVENTURA PARK

In PortAventura Park wachten zes fascinerende, volkomen verschillende werelden op u met decors die tot in de kleinste details zijn verzorgd, zodat u maximaal kunt genieten. Mediterrània, Polynesia, SésamoAventura, China, México en Far West… voor ieder wat wils! PortAventura Park heeft 40 attracties die uw dapperheid op de proef stellen en de adrenaline door uw lijf laten gieren. U zult attracties ontdekken die hun gelijke niet kennen in Europa en die records houden op het gebied van hoogte, snelheid en grootte. Als u het aandurft om in te stappen, dan zult u de rit van uw leven beleven! U kunt ook een fantastische tijd beleven zonder dat u grote snelheden hoeft te bereiken of tot duizelingwekkende hoogten hoeft te klimmen. We nodigen u uit om u op een andere manier te vermaken met magische shows: er zijn meer dan 40 dagelijkse voorstellingen!

 

CARIBE AQUATIC PARK

Een groot eiland met meer dan 50.000 m2 gewijd aan tropisch avontuur. Meer dan 4.300 tropische planten, reggaemuziek, zorgvuldig verzorgde decors met watervallen, immense zwembaden, groengebieden vol planten en palmbomen en een ongelooflijk piratenschip dat wordt bemand door de personages van Sesamstraat. Ontdek Rapid Race, een glijbaan met 6 banen, of glijd van de King Khajuna af, de glijbaan die met zijn 31 meter de hoogste vrije val van Europa heeft. (dit waterpark is niet inbegrepen, maar bij boeking ter plaatse, krijgt men een speciale korting)

 

BELEEF DE PASSIE VAN FERRARI IN PORTAVENTURA WORLD

Geniet voor de eerste keer in Europa van Ferrari Land. 70.000 m2 puur vermaak in een uniek themapark. Kom en ontdek een ongeëvenaarde ervaring voor de hele familie die u zeker niet onberoerd zal laten. ATTRACTIES: Nieuwe en spectaculaire attracties uit de wereld van Ferrari. De hoogste en snelste verticale accelerator van Europa van 112 m hoog, waarmee u van 0 naar 180 km/u gaat in slechts 5 seconden. Twee terugveertorens van ruim 55 meter hoog die zich in 2 richtingen lanceren. Pure adrenaline. CIRCUIT: Een authentiek racecircuit voor families met een 570 m lange baan wacht op u in het park. Bereid u voor om de spectaculaire snelheid aan den lijve te ondervinden met de 8 simulatoren (6 voor volwassenen en 2 voor kinderen) waarmee u een race in de F1 beleeft.

 • Reisdocumenten: geldige identiteitskaart
 • Reizigers van niet-Belgische nationaliteit dienen bevoegde instanties te contacteren

Verblijftaks (ter plaatse te betalen).