Hotel Caribe

Hotel Caribe

Dag 1 • België - Frankrijk - Spanje

Vanaf de verschillende opstapplaatsen rijden we naar de centrale vertrekplaats. De bagage wordt overgeladen en aansluitend rijden we via diverse snelwegen doorheen België, Luxemburg en Frankrijk. Avondstop, film aan boord en middernachtstop.

 

Dag 2 • Spanje

’s Morgens bereiken we de eindbestemming. Vrij ontbijt. Onze kamers zijn beschikbaar vanaf 14u00. Verblijf in kamer & ontbijt, halfpension (avondmaal in het hotel) of volpension (middagmaal en avondmaal in het hotel).

 

Dag 3 tem dag 7, 10 of 13 • Spanje

Verblijf op basis van kamer & ontbijt, half- of volpension, naargelang het gekozen regime en hotel.

 

Dag 8, 11 of 14 • Spanje - Frankrijk -België

Ontbijtbuffet.  We verlaten onze kamer rond 10u00. Vrij middagmaal. In de loop van de  namiddag vertrekken we richting België. Vrij avondmaal in Spanje. Film aan boord en middernachtstop.

 

Dag 9, 12 of 15 • België

In de vroege ochtend komen we toe in Aarlen. Vrij ontbijt. Aansluitend wordt de bagage overgeladen in Bierges en rijden we naar de verschillende afstapplaatsen. 

on board entertainment system • klik hier voor meer info

Installeer de app of log nu in met uw smartphone, tablet of laptop en geniet volop van uw favoriete film, serie, muziek,...

Via uw eigen smartphone, tablet of laptop kunt u helemaal gratis en vrij genieten van onze "on board entertainment system*".

*geldig aan boord van onze autocars op volgende zonbestemmingen: de First Class autocars naar de Costa Brava & Costa Dorada en de Royal Class autocars naar de Costa Blanca, Adriatische Riviera, Sloveense & Kroatische Riviera en naar het Zillertal in Oostenrijk.

Hotel Caribe****

  • Beoordeling: Omgeven door witte stranden en palmbomen ademt Caribe hotel de Caribische sfeer. Voor gezinnen is dit een tropisch paradijs.
  • Ligging: het hotel ligt vlakbij het pretpark PortAventura Park en Caribe Aquatic Park. Hiervoor is ook een gratis shuttle voorzien.
  • Voorzieningen: het hotel beschikt over drie buitenzwembaden en 1 binnenzwembad. Er zijn vier eetgelegenheden waaronder één buffet restaurant, een snackbar en een à la carte restaurant. Er is gratis wifi in het hotel.
  • Kamers: de standaardkamers beschikken over een badkamer met bad, toilet, balkon, airco, haardroger, satelliet tv, telefoon en safe (gratis).
  • Maaltijden: alle maaltijden (ontbijt, middag- en avondmaal) worden geserveerd onder de vorm van buffetten.

 

PORTAVENTURA PARK

In PortAventura Park wachten zes fascinerende, volkomen verschillende werelden op u met decors die tot in de kleinste details zijn verzorgd, zodat u maximaal kunt genieten. Mediterrània, Polynesia, SésamoAventura, China, México en Far West… voor ieder wat wils! PortAventura Park heeft 40 attracties die uw dapperheid op de proef stellen en de adrenaline door uw lijf laten gieren. U zult attracties ontdekken die hun gelijke niet kennen in Europa en die records houden op het gebied van hoogte, snelheid en grootte. Als u het aandurft om in te stappen, dan zult u de rit van uw leven beleven! U kunt ook een fantastische tijd beleven zonder dat u grote snelheden hoeft te bereiken of tot duizelingwekkende hoogten hoeft te klimmen. We nodigen u uit om u op een andere manier te vermaken met magische shows: er zijn meer dan 40 dagelijkse voorstellingen!

 

CARIBE AQUATIC PARK

Een groot eiland met meer dan 50.000 m2 gewijd aan tropisch avontuur. Meer dan 4.300 tropische planten, reggaemuziek, zorgvuldig verzorgde decors met watervallen, immense zwembaden, groengebieden vol planten en palmbomen en een ongelooflijk piratenschip dat wordt bemand door de personages van Sesamstraat. Ontdek Rapid Race, een glijbaan met 6 banen, of glijd van de King Khajuna af, de glijbaan die met zijn 31 meter de hoogste vrije val van Europa heeft. (dit waterpark is niet inbegrepen, maar bij boeking ter plaatse, krijgt men een speciale korting)

 

BELEEF DE PASSIE VAN FERRARI IN PORTAVENTURA WORLD

Geniet voor de eerste keer in Europa van Ferrari Land. 70.000 m2 puur vermaak in een uniek themapark. Kom en ontdek een ongeëvenaarde ervaring voor de hele familie die u zeker niet onberoerd zal laten. ATTRACTIES: Nieuwe en spectaculaire attracties uit de wereld van Ferrari. De hoogste en snelste verticale accelerator van Europa van 112 m hoog, waarmee u van 0 naar 180 km/u gaat in slechts 5 seconden. Twee terugveertorens van ruim 55 meter hoog die zich in 2 richtingen lanceren. Pure adrenaline. CIRCUIT: Een authentiek racecircuit voor families met een 570 m lange baan wacht op u in het park. Bereid u voor om de spectaculaire snelheid aan den lijve te ondervinden met de 8 simulatoren (6 voor volwassenen en 2 voor kinderen) waarmee u een race in de F1 beleeft.

  • Reisdocumenten: geldige identiteitskaart
  • Reizigers van niet-Belgische nationaliteit dienen bevoegde instanties te contacteren