Hotel Belvedere

Hotel Belvedere

Izola is een schilderachtig oud vissersstadje gelegen langs de Sloveense kust. Er is de zee, het strand, het wandelen langs de promenade, zwemmen, surfen, minigolf,... Genoeg mogelijkheden om van s morgens tot s avonds in Izola te genieten. Izola is de ideale plaats voor een aangenaam verblijf aan de Sloveense kust!

Dag 1 • België - Duitsland - Oostenrijk - Slovenië

Vanaf de verschillende opstapplaatsen rijden we naar de centrale vertrekplaats. De bagage wordt overgeladen en aansluitend rijden we via diverse snelwegen doorheen België, Luxemburg, Duitsland en Oostenrijk naar Slovenië. Avondstop, film aan boord en middernachtstop.

Dag 2 • Slovenië

’s Morgens bereiken we Izola. Vrij ontbijt en verwelkoming door onze host. Aansluitend naar Portoroz. Onze kamers zijn beschikbaar vanaf 14u00. Vrij middagmaal. Avondmaal en overnachting in het hotel.

Dag 3 tem dag 8 of 15 • Slovenië

Verblijf in Izola op basis van halfpension.

Dag 9 of 16 • Slovenië -  Oostenrijk - Duitsland - België

We verlaten onze kamer rond 10u00. Vrij middagmaal. Na de middag vertrek richting België. Vrij avondmaal. Film aan boord en middernachtstop.

Dag 10 of 17 • België

In de vroege ochtend komen we toe in Aarlen. Vrij ontbijt. Aansluitend wordt de bagage overgeladen en rijden we naar de verschillende afstapplaatsen.

on board entertainment system • klik hier voor meer info

Installeer de app of log nu in met uw smartphone, tablet of laptop en geniet volop van uw favoriete film, serie, muziek,...

Via uw eigen smartphone, tablet of laptop kunt u helemaal gratis en vrij genieten van onze "on board entertainment system*".

*geldig aan boord van onze autocars op volgende zonbestemmingen (behalve in de herfstvakantie): de First Class autocars naar de Costa Brava & Costa Dorada en de Royal Class autocars naar de Costa Blanca, Adriatische Riviera, Sloveense & Kroatische Riviera en naar het Zillertal in Oostenrijk.

Hotel Belvedere

Ligging: Het hotel biedt u een prachtig, panoramisch uitzicht op de baai van Izola en Triëste. Het is gelegen op 4 km van het centrum van Izola en op 600 m van het strand. Er is openbaar vervoer op 100 m van het hotel.  Het strand is via een mooie wandelweg vanaf het hotel te bereiken of via een shuttledienst (van 20 juni tot 2 sept.).

Voorzieningen: Het Belvedere complex bestaat uit 5 afzonderlijke villa’s en beschikt over een restaurant, bar, 24-uursreceptie, souvenirwinkeltje, terras, kluisjes aan de receptie, airconditioning, buitenzwembad met zonneterras, poolbar en gratis wifi.

Kamers: De kamers, die tijdens de volgende winter gerenoveerd zullen worden, beschikken over een ingerichte badkamer met douche, toilet en haardroger, airconditioning, televisie met satellietzenders, ijskastje en gratis wifi. Kamers met balkon mogelijk mits toeslag. Babybedje op aanvraag en ter plaatse te betalen.

Maaltijden: Ontbijtbuffet, avondmaal wordt geserveerd in de vorm van buffetten bestaande uit vlees-, vis- en vegetarische gerechten of keuzemenu tijdens de maanden juni en september.

Sport & OntspanningElektrische fietsen (betalend), minigolf (betalend), buitenzwembad met twee kinderbaden (open van 2 juni tot 10 september) met ligbedden. Parasols mogelijk tegen betaling. 

Extra: Welkomstdrink, 1 x gratis minigolf, gratis vervoer met minibus naar het strand (van 20 juni tot 2 sept.)

  • Reisdocumenten: geldige identiteitskaart
  • Reizigers van niet-Belgische nationaliteit dienen bevoegde instanties te contacteren

verblijftaks ter plaatse te betalen

Gerelateerde reizen