Hotel Agua Azul

Hotel Agua Azul

Dag 1 • België - Frankrijk - Spanje

Vanaf de verschillende opstapplaatsen rijden we naar de centrale vertrekplaats. De  bagage wordt overgeladen en aansluitend rijden we via diverse snelwegen doorheen België, Luxemburg en Frankrijk.  Avondstop, film aan boord en middernachtstop.

Dag 2 • Spanje

’s Middags bereiken we de eindbestemming. Onze kamers zijn beschikbaar vanaf 14u00. Verblijf in halfpension (avondmaal in het hotel) of volpension (middag- en avondmaal in het hotel) of All Inclusive naargelang het gekozen regime en hotel.

Dag 3 tem dag 8 of 15 • Spanje

Verblijf in Benidorm op basis van All Inclusive.

Dag 9 of 16 • Spanje - Frankrijk - België

Ontbijtbuffet. We verlaten onze kamer rond 10u00. ’s Middags vertrek richting België. Vrij avondmaal in Spanje. Film aan boord en middernachtstop.

Dag 10 of 17 • België

In de ochtend komen we toe in Aarlen. Vrij ontbijt, te reserveren bij boeking. Aansluitend wordt de bagage overgeladen in Bierges en rijden we naar de verschillende afstapplaatsen.

on board entertainment system • klik hier voor meer info

Installeer de app of log nu in met uw smartphone, tablet of laptop en geniet volop van uw favoriete film, serie, muziek,...

Via uw eigen smartphone, tablet of laptop kunt u helemaal gratis en vrij genieten van onze "on board entertainment system*".

*geldig aan boord van onze autocars op volgende zonbestemmingen (behalve in de herfstvakantie): de First Class autocars naar de Costa Brava & Costa Dorada en de Royal Class autocars naar de Costa Blanca, Adriatische Riviera, Sloveense & Kroatische Riviera en naar het Zillertal in Oostenrijk.

Ligging: Hotel Agua Azul is een modern adults only hotel en ligt in het centrum van Benidorm op ongeveer 400m van het Playa de Levante.

Algemene info: 145 kamers, 6 verdiepingen.  Meertalig personeel. De meeste kredietkaarten worden aanvaard.

Voorzieningen: Lift, buitenzwembad met bar, zonneterras, tuin, restaurant, snackbar en koffiebar. Gratis wifi in heel het hotel.

Kamers: De kamers zijn uitgerust met een open badkamer met douche, wastafel, haardroger en toilet, gescheiden door een glazen wand van het slaapgedeelte. Verder heeft de kamer airco, telefoon, televisie, gratis kluisje en een balkon.

Maaltijden: Alle maaltijden (ontbijt, middag en avondmaal) worden geserveerd in buffetvorm.

Sport & ontspanning: Zwembad, fitnessruimte,  elke avond animatie.

 

ALL INCLUSIVE

(begint vanaf de dag van aankomst met het middagmaal en eindigt de dag van vertrek met het ontbijt) : ontbijtbuffet, middag- en avondmaal in het restaurant van het hotel

  • Water, frisdranken, sangria en huiswijn tijdens de maaltijden
  • Vrije consumptie van plaatselijke alcoholische dranken (behalve reserves), water, huiswijn, sangria, lokale bieren, frisdrank, fruitsap (geen vers geperst), koffie en thee in de bar van 10u00 tot 23u00
  • Koude en warme snacks in het restaurant van 11u30 tot 12u15 en van 15u45 tot 18u15 en van 21u30 tot 22u30.

  • Reisdocumenten: geldige identiteitskaart
  • Reizigers van niet-Belgische nationaliteit dienen bevoegde instanties te contacteren

Gerelateerde reizen