Hotel Acapulco

Hotel Acapulco

Dag 1 • België - Frankrijk - Zwitserland - Italië

Vanaf de verschillende opstapplaatsen rijden we naar de centrale vertrekplaats.  De bagage wordt overgeladen en aansluitend rijden we via diverse snelwegen doorheen België, Luxemburg, Frankrijk en Zwitserland naar Italië.  Avondstop, film aan boord en middernachtstop.

 

Dag 2 • Italië

’s Morgens bereiken we Milano Marittima, vrij ontbijt.  Aansluitend rijden we naar de andere hotels, waar onze kamers  beschikbaar zijn vanaf 14u00.  Verblijf in halfpension (avondmaal in het hotel) of volpension (middag- en avondmaal in het hotel).

 

Dag 3 tem dag 7 of 13 • Italië

Verblijf op basis van half- of volpension, naargelang het gekozen regime.

 

Dag 8 of 14 • Italië - Zwitserland - Frankrijk - België

We verlaten onze kamer rond 10u00. Vrij middag- en avondmaal.  In de namiddag vertrekken we richting België. Film aan boord en middernachtstop.

 

Dag 9 of 15 • België

In de vroege ochtend komen we toe in Aarlen. Vrij ontbijt. Aansluitend wordt de bagage overgeladen in Bierges en rijden we naar de verschillende afstapplaatsen.

on board entertainment system • klik hier voor meer info

Installeer de app of log nu in met uw smartphone, tablet of laptop en geniet volop van uw favoriete film, serie, muziek,...

Via uw eigen smartphone, tablet of laptop kunt u helemaal gratis en vrij genieten van onze "on board entertainment system*".

*geldig aan boord van onze autocars op volgende zonbestemmingen (behalve in de herfstvakantie): de First Class autocars naar de Costa Brava & Costa Dorada en de Royal Class autocars naar de Costa Blanca, Adriatische Riviera, Sloveense & Kroatische Riviera en naar het Zillertal in Oostenrijk.

Hotel Acapulco***+

  • Ligging: dit modern ingericht hotel is gelegen op 100 m van het strand en op 800 m van het centrum van Cattolica.  Bushalte op 50 m van het hotel.  Het centrum van Cattolica met al haar winkeltjes, ligt slechts op 10 minuten wandelafstand. (onze autocar stopt op 50 m van het hotel).
  • Algemene info: 50 kamers, 4 verdiepingen.  De meeste kredietkaarten worden aanvaard.
  • Voorzieningen: lift, tv-salon, internethoek, drankautomaat, gratis wifi, dakterras met ligstoelen, bar, klein buitenzwembad met bubbelbad, ligstoelen aan het zwembad.
  • Kamers: alle kamers zijn modern ingericht en beschikken over een badkamer met douche, toilet, haardroger, telefoon, airco, flatscreen tv, balkon, gratis kluis en ijskastje.
  • Maaltijden: alle maaltijden (ontbijt, middag- en avondmaal) worden onder de vorm van uitgebreide buffetten geserveerd, show cooking.
  • Kinderen: er is kinderanimatie op het strand met o.a. een speeltuintje, miniclub,…
  • Sport & Ontspanning: gratis fietsverhuur (volgens beschikbaarheid), buitenzwembad met bubbelbad aan het hotel zelf.  Er zijn tal van sportfaciliteiten op het Altamarea strand, op wandelafstand van het hotel zoals zwembad, aerobics, bubbelbad en fitness (betalend),…
  • Bij boeking van strandservice: halfpension met water, frisdrank, wijn of bier bij het avondmaal, een flesje water/dag/persoon in minibar, parasol en ligzetel aan het strand, gratis gebruik van de sportfaciliteiten op het Altamarea strand, behalve fitness.

  • Reisdocumenten: geldige identiteitskaart
  • Reizigers van niet-Belgische nationaliteit dienen bevoegde instanties te contacteren

2 GRATIS uitstappen inbegrepen voor vertrekdata
24/05, 30/05, 03/09 & 09/09 (met autocar)

1. Saludecio & Mondaino: We maken een prachtige uitstap door de natuur van de binnenlanden van de Romagna en de Marken naar de middeleeuwse dorpjes Saludecio en Mondaino. Saludecio is bekend voor zijn prachtige muurschilderingen "Murales" en het prachtige uitzicht over het land en de kust. In Mondaino gaan wij "Dante Alighieri" ontmoeten die ons dit bijzonder stadje leert kennen en waar we genieten van een heerlijke kaasproeverij met een glaasje wijn.

2. Comacchio & Ferrara: Het stadje Comacchio is gelegen in de Noord-Italiaanse regio Emilia-Romagna, in de provincie Ferrara. Het historische centrum van de stad is gebouwd op dertien eilandjes die door bruggen met elkaar verbonden zijn. De belangrijkste brug is de Treponti uit 1634 die uit vijf bogen en twee torens bestaat. Op het eerste gezicht doet Comacchio denken aan de noordelijker gelegen steden Venetië en Chioggia. De prachtige stad Ferrara is gelegen in de Podelta en bekend om het kasteel van de Este "Castello Estense", het Joodse getto en de prachtige kathedraal. Hier vindt men ook gezellige winkelstraten met prachtige winkels, restaurantjes, koffiebars en nog veel meer.

Verblijftaks (ter plaatse te betalen).