Geschiedenis

Vroeger

Elke geschiedenis kent een oorsprong, zo ook die van Reizen Lauwers. Anno 1947, de ouders van Luc Lauwers starten een autocarbedrijf, een vaste waarde ziet het daglicht. Luc groeit op in en rond autocars, het hoeft vast niet gezegd waar zijn passie voor deze voertuigen vandaan komt. In 1974 waagt Luc samen met zijn echtgenote Simonne de sprong in het diepe en starten ze een eigen autocarbedrijf. De verbondenheid met de thuishaven blijft echter en in 1983 neemt Luc de onderneming van zijn ouders over. Enthousiasme, een sterke motivatie en een indrukwekkend doorzettingsvermogen maken dat Reizen Lauwers gestaag blijft groeien, een proces dat zich tot op heden onverminderd voortzet, mede dankzij het aantreden van de derde generatie.

Vandaag

Vandaag is Reizen Lauwers marktleider in het organiseren van begeleide autocarvakanties. Reizen Lauwers wil tegemoetkomen aan de behoeftes van een zo breed mogelijk publiek en streeft ernaar haar service en producten voortdurend te optimaliseren. Fundamenteel voor haar diensten is het credo 'de beste kwaliteit aan de voordeligste prijs' en de overtuiging dat je tevreden klanten niet zomaar krijgt, maar verdient. Het huidige assortiment van Reizen Lauwers omvat voor elk wat wils: meerdaagse autocar/vliegtuigvakanties, wintersportvakanties, zon-, strand- en bergvakanties, citytrips, cruises, fietsvakanties, weekends en dagreizen. Elk van deze producten worden in handige en overzichtelijke brochures voorgesteld, welke volledig gratis te verkrijgen zijn. Natuurlijk bestaat er ook de mogelijkheid een autocar te huren voor privé-doeleinden. Na het doorgeven van de nodige gegevens wordt er volledig vrijblijvend een scherpe offerte opgemaakt. Voor die bijzondere aangelegenheden staat er een oldtimer ter beschikking, die die speciale gebeurtenissen extra flair geeft. Eender welke reis, bestemming of formule die uw aandacht trekt of interesse wekt, steeds geniet U van de jarenlange ervaring van Reizen Lauwers en kan U zeker zijn van een onberispelijke service en uitgesproken kwaliteit.

Toekomst

Hoe ziet Reizen Lauwers de toekomst? Dat is heel eenvoudig! Zonder meer wil Reizen Lauwers het vertrouwen van haar klanten blijven verdienen, door hen aangenaam te blijven verrassen met fantastische en geïnspireerde bestemmingen. Dat alles natuurlijk aan de ideale prijs/kwaliteitsverhouding waar Reizen Lauwers zo vermaard voor is. Een ander toekomstperspectief is een gestage groei van zowel het bedrijf als het productenassortiment, met als enige oogmerk de klant nog beter te dienen. Reizen Lauwers ziet het groots. Een visie die steunt op passie en gedrevenheid, alsook de overtuiging dat de waardering van de klant, U, uitgaat naar haar inzet. Uw vertrouwen, dat is waar Reizen Lauwers voor gaat!