Hagelandse Wijnfeesten

Hagelandse Wijnfeesten

We combineren een kennismaking met de stad Leuven en haar plaatselijke lekkernijen met de ambiance op de Hagelandse Wijnfeesten in Wezemaal. Dit wordt een unieke gelegenheid om in een gezellige en unieke sfeer kennis te maken met de Hagelandse wijnen.

Voormiddag: we worden in Leuven opgewacht door onze gids voor een culinaire wandeling. We wandelen langs de belangrijkste gebouwen en pleinen. Onderweg krijgen we uitleg over de stad en genieten we bij de Leuvense middenstand van de plaatselijke streekproducten zoals de Leuvense paté, kaas uit het Hageland, chocolade gevuld met Hagelandse likeur en een plaatselijk gebrouwen ambachtelijk bier.

 

Middag: we genieten van een 3-gangenmenu bereid met Hagelandse streekproducten.

 

Namiddag: de Hagelandse wijnfeesten vinden plaats midden in het dorp van Wezemaal. Bij aankomst ontvangen we een persoonlijk glas, inclusief 6 degustatiebonnen waarmee we op de diverse wijnstanden verschillende wijnen kunnen proeven. Er zijn ook kraampjes met andere streekproducten en oude ambachten, straatmuzikanten zorgen voor de nodige sfeer. Samen met onze gids kunnen we een bezoek brengen aan het “Bezoekerscentrum van de Hagelandse wijn” waar we ontdekken waarom men in het Hageland met succes aan wijnteelt kan doen. Onze gids zal ons ook begeleiden tijdens een korte wandeling door de wijngaarden.

 

Avond: het einde van ons bezoek aan de wijnfeesten is voorzien om 18u00.

Inbegrepen:

  • Vervoer met luxe autocar

  • Middagmaal
  • Bezoek Leuven
  • Toegang Hagelandse Wijnfeesten met degustatie
  • Begeleiding door een gids
  • BTW en wegentaksen