Ga mee op cruise met Jo Vally naar de Duitse kerstmarkten

Ga mee op cruise met Jo Vally naar de Duitse kerstmarkten

Dag 1 • België - Frankfurt

We rijden langs Duitse autosnelwegen naar Frankfurt waar we na de middag toekomen. Frankfurt, ook wel eens Mainhattan genoemd vanwege de talrijke wolkenkrabbers, heeft één van de oudste en grootste kerstmarkten van Duitsland. Na een gezellige namiddag schepen we in aan boord van het ****schip MS Dutch Grace. Bij een welkomstdrankje wordt de bemanning aan ons voorgesteld en krijgen we wat scheepsinformatie.

Dag 2 • Frankfurt - Mainz

In de ochtend vaart het schip af naar Mainz waar we rond de middag toekomen. De kerstmarkt van Mainz is volgens velen de meest romantische kerstmarkt van Duitsland. De glühwein op de kerstmarkt komt van nature alleen van wijnmakers uit Mainz. Op de tweede avond brengt Jo Vally ons helemaal in de eindejaarsfeer met een spetterend live optreden… Mooi is het leven? Het zal wel zijn! 

Dag 3 • Mainz - Koblenz

Deze ochtend varen we naar Koblenz. De namiddag kunen we doorbrengen in de schilderachtige oude stadskern van de stad bij het Deutsches Eck, die met ruim 130 feestelijk gedecoreerde houten kraampjes in een feestelijke kerstmarkt verandert.

Dag 4 • Koblenz - België

In de voormiddag ontschepen we en genieten nog wat van de kerstsfeer in Koblenz vooraleer terug huiswaarts te keren.

MS DUTCH GRACE****

Uitrusting: modern en tegelijk tijdloos elegant 4-dek schip met een breed scala aan faciliteiten, uitgerust met een zonnedek met ligstoelen en een whirlpool, panoramarestaurant, panoramabar, wifi, souvenirshop,

Kajuiten: ruime buitenkajuiten (± 15 m²), de ramen in de hutten op het Haydn Deck beneden kunnen niet worden geopend. De hutten op het Strauss- en Mozartdek hebben Franse balkons - d.w.z. kamerhoge panoramische ramen die volledig kunnen worden geopend. In elk van de smaakvol ingerichte hutten vinden is er een separaat tweepersoonsbed, douche/toilet , flatscreen-tv, individueel regelbare airconditioning, föhn, een ruime kast, telefoon en kluis.

Animatie: regelmatig live muziek met dans aan boord

Maaltijden: ontbijtbuffet, ’s middags 3 gangenmenu en ’s avonds 4 gangenmenu aan boord, koffie/thee  inbegrepen, 1x per dag koffie/thee met cake of biscuits in het salon, middernacht snack

Extra: captain’s diner (afscheidscocktail in de bar en 1x 5 gangendiner)

  • Reisdocumenten: geldige identiteitskaart
  • Reizigers van niet-Belgische nationaliteit dienen bevoegde instanties te contacteren

  • Transfers België - Frankfurt/Koblenz en terug met een luxe ****PRINCESS CLASS AUTOCAR
  • Volpension vanaf de 1e dag het middagmaal tem de 4e dag het ontbijt
  • Begeleiding door een Nederlandstalige begeleider

  • Fooien aan boord
  • Uitstappen