Fietsen langs de Moezel

Fietsen langs de Moezel

Wilt u meer info over onze fietsvakanties?
KOM NAAR DE REISVOORSTELLING OP ONZE INFODAG

Dag 1 • België - Trier - Brauneberg (fietstocht ± 29 km)  Gemakkelijk 

We rijden naar Trier en brengen een kort bezoek aan deze stad, het middelpunt van het wijnbouwgebied. Aansluitend fietsen we van Leiwen naar Bern Kastel. De autocar brengt ons naar Cochem waar we verblijven in het ***hotel Karl Noss.

Dag 2 • Cochem - Traben-Trarbach (fietstocht ± 55 km)  Gemakkelijk 

In de voormiddag fietsen we van Cochem via enkele mooie Moezeldorpjes richting Traben-Trarbach. We hebben vrije tijd om te genieten van dit gezellige stadje. Het is prachtig gelegen op beide oevers van de Moezel, omsloten door bos en wijnbergen. In de namiddag keren we na een bezoek aan Bernkastel-Kues terug naar ons hotel in Cochem.

Dag 3 • Maare Mosel Radweg (fietstocht ± 60 km)  Gemakkelijk 

We rijden met de autocar naar het hoger gelegen Daun en volgen een dalende fietsroute door een prachtig natuurgebied. We genieten van mooie uitzichten en fietsen door tunnels en over viaducten. In de namiddag brengt de autocar ons terug naar Cochem.

Dag 4 • Traben-Trarbach - Zell - Beilstein (fietstocht ± 55 km)  Gemakkelijk 

We rijden naar Traben-Trarbach. Van daaruit vertrekken we richting Zell, beroemd voor zijn wijn “Zeller Schwarze Katz”. Aansluitend rijden we met de fiets naar het sprookjesachtige Beilstein. Steegjes met authentieke vakwerkhuizen komen allemaal uit op het bevallige marktplaatsje. Na een overzet met een veerpontje fietsen we nog even verder naar ons hotel.

Dag 5 • Cochem - Kobern Gondorf - België (fietstocht ± 35 km)  Gemakkelijk 

In de voormiddag bezoeken Cochem. De levensgenieters genieten van vrije tijd in deze gezellige en door zijn burcht beheerste stad.Na de middag fietsen we van Cochem naar Kobern-Gondorf. Vervolgens rijden we met de autocar doorheen de Eifel terug naar België.

Hotel KARL NOSS

Ligging: aan de oever van de Moezel in het centrum van Cochem

Uitrusting: typisch Duits hotel met restaurant en bar, comfortabel ingerichte kamers met bad of douche, toilet, telefoon en tv

Maaltijden: ontbijtbuffet, ’s avonds een 3-gangen menu

  • Reisdocumenten: geldige identiteitskaart
  • Reizigers van niet-Belgische nationaliteit dienen bevoegde instanties te contacteren

  • ****PRINCESS CLASS AUTOCAR

  • Halfpension vanaf de 1e dag het avondmaal tem de 5e dag het ontbijtbuffet
  • Begeleiding door een Nederlandstalige gids vanuit België