De gekostumeerden uit Venetië in de tuinen van Annevoie

De gekostumeerden uit Venetië in de tuinen van Annevoie

Ieder jaar brengen Venetiaanse kostuums de watertuinen van Annevoie tot leven. De tuinen van Annevoie zijn helemaal in hun oude glorie hersteld en de statige bomen, waterpartijen en rotsformaties nodigen u uit voor een ontspannende namiddag in het groen. In dit kader kan u genieten van een Venetiaans spektakel.

Voormiddag: vanuit de diverse opstapplaatsen rijden we naar de tuinen van Annevoie. Hier worden we verwacht voor ons middagmaal.

Middag: we genieten van een 3 gangenmenu.

Namiddag: na ons heerlijk middagmaal kunnen we genieten van een prachtig spektakel. Meer dan honderd personen in prachtige Venetiaanse kostuums en met schitterende Venetiaanse maskers flaneren door de tuinen. Het gerenommeerde internationale gezelschap “Regards Vénitiens” brengt de piekfijn afgewerkte kostuums tot leven. Elke deelnemer heeft zijn of haar kostuum volledig zelf gemaakt en dit volgens de traditionele regels van het Venetiaans carnaval. Ze wanen zich koning of koningin, hangen de hofnar uit, fladderen met hun elfenvleugels voor onze neus of halen hun piratenschatkist boven. Uiteraard mogen we uitgebreid op de foto met al deze personages. Door de schitterende kleurencombinaties van de kostuums kunnen we prachtige beelden schieten. Geniet van dit visueel feest. Even tot rust komen kan op de vele terrasjes waar we kunnen genieten van een cocktail en van de vele delicatessen. Ook het Venetiaanse marktje met allerlei specialiteiten, juwelen, stoffen en typische maskers is een streling voor het oog en lokt vele kijklustigen en kopers.

Avond: het einde van het programma is voorzien om 18u00.

Inbegrepen:

  • Vervoer met luxe autocar
  • Middagmaal
  • Toegang tot de Tuinen van Annevoie
  • BTW en wegentaksen