De Bazaar

De Bazaar

De Bazaar is een grote overdekte markt in de Nederlandse stad Beverwijk en noemt zichzelf de grootste overdekte markt van Europa. De Bazaar heeft vooral een reputatie opgebouwd als verzamelpunt van handelaren met een niet-Nederlandse achtergrond, die veel zogenoemde exotische goederen aanbieden. Een must voor iedereen die van shoppen houdt!

Voormiddag: Verken op uw eigen ritme. De gezellige Boulevard verbindt alle hallen met elkaar. Hier kan je lekker een terrasje pakken om onder het genot van een drankje en of hapje te beslissen welke hal je daarna in gaat. Ontdek nieuwe en tweedehands spulletjes bij meer dan 1000 kraampjes en winkels.

Middag: Vrij middagmaal. Op de grootste foodcourt kan je 70 foodstands en restaurantjes vinden. Een culinaire wereldreis.

Namiddag: Ontdek de goud souks met maar liefst 22 juweliers.  Slenter over de grote stoffen markt en neus tussen de talrijke koopjes. Koop wat lekkers voor thuis, dadels uit Iran, appelthee uit Turkije, kortom, teveel om op te noemen. De dag kan je afsluiten met een terrasje en een exotische lekkernij of gewoon een lekker drankje.

Avond: Het einde van dit shopping plezier is voorzien rond 18u00.

 

Inbegrepen:

  • Vervoer met luxe autocar
  • Toegang tot De Bazaar
  • BTW en wegentaksen