Wereld 2023

Een jaar gaat snel voorbij en ook wij hebben niet stil gezeten om u bij deze onze nieuwe brochure voor begeleide groepsreizen Wereld voor te stellen. Iedere keer trachten wij u een mooi aanbod te geven van unieke reizen naar alle hoeken van onze bijzondere wereldbol die deze keer trots op onze cover prijkt.

Omdat wij altijd voor ogen houden om u inhoudelijk sterke programma’s met een 2.0-kwaliteit te presenteren is het niet altijd makkelijk om in deze dure tijden toch waar voor uw geld te geven. Alleen al door de wisselkoersen werd het gros van de reizen meer dan 20% duurder. Tel daarbij de wereldwijd gestegen loon-, transport- en voedselprijzen en dan kunt u zich realiseren dat het een hele krachttoer was om u deze prachtige reizen tegen een juiste en eerlijke prijs te garanderen.

Prijs/kwaliteitsgericht is de inhoud van deze brochure top. Meer dan ooit doen wij er achter de schermen alles aan om uw vertrouwen te verdienen. Wij maken reizen alsof ze voor onszelf zijn!

Het is het ideale moment om uw droomreis waar te maken want hetgeen u gedaan en gezien hebt, kunnen ze u nooit meer afnemen.

Wij waarderen enorm dat u ons hebt gekozen voor de verre reis die u in gedachten had. Wat wij doen… doen wij graag en dat zal u merken.


Twijfelt u nog over een specifieke reis en wilt u graag meer informatie? U kan vrijblijvend een afspraak maken met Willy op ons kantoor te Boechout op elke maandag. 

Klik hier