Dagreizen 2023

Zomer

Wat zijn we met zijn allen toch heerlijk verwend! Dankzij onze fascinerende geschiedenis, de hoogstaande gastronomie en het rijke culturele erfgoed is België terecht een toeristische trekpleister van formaat. De bezienswaardigheden waar anderen van over heel de wereld voor naar ons landje afreizen, liggen slechts een daguitstap van ons verwijderd. Niet alleen België, maar ook onze naburige landen delen mee in deze ongeziene rijkdom.

Ieder jaar opnieuw is het voor ons een plezierige uitdaging om een fijne selectie van deze bijzondere pareltjes aan u te mogen voorstellen. Naast de klassiekers staat deze brochure ook bol van de nieuwigheden.

Ooit al eens een stamppottenbuffet tijdens een boottocht geproefd? Of verkiest u eerder een heerlijke halve kreeft ‘Belle Vue’? De echte curieuzeneus kunnen we nu al een beetje plagen met een heuse verrassingsreis of bewondert u liever een gekostumeerd spektakel uit Venetië in de tuinen van Annevoie? Heeft u eerder zin in een familieuitstap? In Pairi Daiza of de Grotten van Han kunt u tal van wilde dieren spotten, een ideale familieuitstap boordevol verrassende ontmoetingen!

Ook dit jaar dragen we Think-Pink een warm hart toe. Reserveert u een reis met het logo, dan schenken wij € 1,-  per deelnemer aan deze voortreffelijke organisatie.

We hopen u met deze brochure alvast te inspireren en verwelkomen u binnenkort graag terug op één van onze autocars.