Onze autocars

Het succes van een autocarreis hangt af van vele factoren. Uw reiscomfort komt op de allereerste plaats. Reizen Lauwers staat garant voor dat comfort en bezorgt u zo een aangename reis.

Onze **** Princess Class en ***** Royal Class autocars beschikken over het allergrootste comfort. Gemak en veiligheid gedurende uw reis worden nog beter door de allerlaatste technische snufjes in onze autocars. De luchtvering is uitstekend zodat u tijdens het rijden geen schokken voelt. De krachtige motor en de beste remsystemen garanderen een probleemloos verloop van de reis. De temperatuur in de autocar blijft in alle omstandigheden aangenaam door een goed functionerende luchtkoeling.

Uw veiligheid is onze grootste zorg. Daarom worden onze autocars voor elke rit grondig nagekeken, in onze eigen werkplaats, door goed geschoolde technici.

Voor reizen langer dan zes dagen respecteren we de wettelijke rustdag van de chauffeur. Voor de express reizen met nachtritten worden twee of drie chauffeurs ingeschakeld en wordt enkel gereden met ***** Royal Class autocars.

Voor meer info voor het huren van één van onze autocars : klik hier


Uw plaatsen aan boord

Uw reserveringsformulier vermeldt onder meer uw zitplaats aan boord van de autocar*. U  kunt  bij de boeking zelf kiezen waar u wenst te zitten maar we kunnen elke plaats maar eenmaal toewijzen. Hoe sneller u reserveert, hoe beter we uw wensen kunnen inwilligen (bij online boekingen worden zitplaatsen automatisch toegewezen).

*Het per reis vermelde autocartype is niet bindend en kan soms gewijzigd worden, waardoor uw zitplaats kan wijzigen.


Princess Class Autocar****

Type A - 46 + 47 + 48 + 49

De passagiers zitten achter de chauffeur en de reisleider.

Type B - 30 + 31

De passagiers zitten achter de chauffeur en de reisleider. Er is plaats voor 34 passagiers en is voorzien van USB aansluiting.

Type BB - 50 + 51 + 52 + 53 + 54 + 55 + 56 + 58 + 59

Deze uitvoering, voorzien van USB aansluiting, is 13m lang, waardoor er plaats is voor 50 passagiers.

Type D - 60

Deze uitvoering, voorzien van USB aansluiting, is 13 m lang, waardoor er plaats is voor 50 passagiers.

Type F - 57 + 69 + 70

Deze uitvoering is 13m lang, waardoor er plaats is voor 50 passagiers.

Type G - 77 + 78

Deze uitvoering is 13m lang, waardoor er plaats is voor 48 passagiers.


Princess Class Maxi topdek Autocar****

Type C plus - 6 + 7

De chauffeurs zitten lager dan de passagiers. De autocar biedt plaats aan 58 passagiers en is 14 m lang.

Princess Class Maxi dubbeldek Autocar****

Type G plus - 24 + 26 + 28

Deze uitvoering is 14,50 m lang en biedt plaats aan 78 passagiers.


Royal Class Premium Autocar*****

Type X - R40 + R41 • R42

Deze uitvoering, voorzien van USB aansluiting, is 13 m lang, waardoor er plaats is voor 40 passagiers. De zetelafstand en beenruimte (± 1 m) zijn in Royal Class uitvoering.


Maxi Royal Class dubbeldek Autocar*****

Type H - R21 + R23 + R27

Idem als de Maxi dubbeldek Autocar, de zetelafstand en beenruimte (± 1 m) zijn in Royal Class uitvoering. Deze autocar biedt plaats aan 66 passagiers. Deze autocars (R21 & R27) zijn voorzien van ons On Board Entertainment System.


Maxi First Class Dubbeldek Autocar*****

Type FC - F11 + F12

Deze uitvoering, voorzien van USB aansluiting, is ook 14m en biedt plaats aan 52 passagiers. De zetelafstand (± 1m) en beenruimte zijn op bovendek in First Class uitvoering en op het benedendek in Royal Class uitvoering. Deze autocars  zijn voorzien van ons On Board Entertainment System.