Amsterdam

Amsterdam

Dag 1 • België - Amsterdam
We rijden naar Amsterdam waar we worden afgezet in het centrum. We starten met een wandeling door de stad en ontdekken o.a. het Koninklijk Paleis op de Dam, het Nationaal Monument, de Nieuwe kerk, Madame Tussauds, Magna Plaza,... Daarna wandelen we naar De Jordaan langs authentieke cafeetjes, verscholen hofjes, marktjes, tot aan de beroemde Westerkerk en komen langs de 9 straatjes terug naar de Dam. Wie wenst kan het Anne Frankhuis bezoeken (te reserveren bij inschrijving). We rijden naar Mijdrecht voor het verblijf in ons hotel.

Dag 2 • Amsterdam
We starten onze dag bij het Museumplein. Wie wil kan het Rijks- of Van Goghmuseum hier bezoeken. Een bezoek aan de grootste markt in Europa, de Albert Cuypmarkt, mag niet ontbreken, om te genieten van de authentieke sfeer, humor en gemoedelijkheid. Rond de markt zijn eetgelegenheden waar we vrije tijd voor voorzien, gevolgd met een facultatieve rondvaart op de grachten (± € 12 pp). Vervolgens maken we een wandeling langs het Max Euweplein, Leidseplein, de Bloemenmarkt, het Spui en via het Begijnhof terug naar het centrum. Daar worden
we opgehaald door onze autocar en rijden terug naar het hotel.

Dag 3 • Amsterdam - België
In de voormiddag verkennen we het ‘Oude Amsterdam’ en wandelen door de universiteitsbuurt langs 17e-eeuwse pakhuizen, koopmanshuizen en vele rijksmonumenten. ‘De Sluyswacht’ is zeker een ommetje én een foto waard! We wandelen langs de Hermitage, de Stopera, het Rembrandthuis en het bruisende Rembrandtplein. Na de middag kunnen we genieten van een facultatief bezoek aan ‘This is Holland’ (± € 17 pp). We beleven een unieke vliegervaring en laten ons verrassen door de schoonheid van Nederland. Na deze onvergetelijke ervaring keren we met een goed gevoel terug naar België.

Opgelet: de volgorde van de bezoeken kan ter plaatse aangepast worden

HOTEL MIJDRECHT MARICKENLAND****

Ligging: bevindt zich op 25km afstand van het centrum van Amsterdam

Uitrusting: prachtig hotel met lift, receptie, hotelbar, restaurant, terras, gratis wifi, moderne kamers, badkamer met bad en/of douche, föhn en toilet, telefoon, tv, koffie- & theefaciliteiten, bureau, fauteuil. 

Maaltijden: ontbijtbuffet, ’s avonds 3 gangenmenu

  • ****PRINCESS CLASS AUTOCAR

  • Kamer en ontbijtbuffet
  • Gebruik draadloze headset
  • Begeleiding door een Nederlandstalige gids vanuit België