Oudejaarsavond in de Ardennen

Oudejaarsavond in de Ardennen

Wat denkt u ervan om dit jaar oudejaarsavond in de Ardennen te vieren? Onder het devies lekker eten, voor elk budget, bieden we u een mooi arrangement in de Ardennen aan. Na een avond vol ambiance, kan u probleemloos uw kamer opzoeken.

Dag 1 • België - Luxemburg - Houffalize

In de voormiddag via de autosnelwegen naar Luxemburg. We maken een stadwandeling langs de voornaamste bezienswaardigheden en de kazematten. Nadien brengen we een bezoek aan de Onze-Lieve-Vrouwkathedraal. Vervolgens rijden we naar Houffalize voor installatie in ons hotel.

 

Dag 2 • Durbuy

In de loop van de voormiddag rijden we naar Durbuy, het kleinste stadje van België. We snuiven de gezellige sfeer op, bezoeken de kerstmarkt en voor de liefhebbers is er gelegenheid tot ijsschaatsen. In de namiddag keren we terug naar het hotel zodat we ons kunnen voorbereiden op het spetterend feest van vanavond. De kinderen genieten van een eigen eindejaarsfeest: het aangepast menu wordt geserveerd in een aparte ruimte onder begeleiding van monitoren. Daarna sluiten we 2017 af met een spetterende fuif.

 

Dag 3 • Houffalize

Nadat we zijn bekomen van het feest, kunnen we tussen 09u30 en 13u30 genieten van de Nieuwjaarsbrunch in ons hotel. Er is ook mogelijkheid om te zwemmen in het binnenzwembad (badmuts verplicht!) of er kan er een wandeling in de omgeving gemaakt worden.

 

Dag 4 • Houffalize - Monschau - België

Na het ontbijt rijden we naar Monschau, een pittoresk Duits stadje. In de ‘Parel van de Eifel’ heerst er het ganse jaar door een gezellige sfeer: de oude stadskern met vakwerkhuizen en typische gevels, de overdekte handwerkmarkt, de leuke winkeltjes en goede restaurantjes, het blijft eenieder bekoren. In de namiddag keren we terug naar België.

HOTEL DOMAINE OL FOSSE D’OUTH***

Ligging: rustig gelegen aan de rand van Houffalize, met vele recreatiemogelijkheden

Uitrusting: modern hotel met bediening- en buffetrestaurant, bar, tuin, terras, sauna, fitnessruimte, speelkamer, speeltuin, biljart, tafeltennis, jacuzzi, fiets- en wandelroutes en binnenzwembad

Kamers: ruime en moderne kamers voorzien van badkamer met bad of douche, toilet en haardroger, zithoek, tv met radio, telefoon, kluisje, balkon

Maaltijden: ontbijtbuffet, 2x avondmaal in buffetvorm, oudejaarsavondmenu en 1x brunch, bij alle maaltijden zijn de tafeldranken inbegrepen

  • Reisdocumenten: geldige identiteitskaart
  • Reizigers van niet-Belgische nationaliteit dienen bevoegde instanties te contacteren

  • Halfpension vanaf de 1e dag het avondmaal tem de 4e dag het ontbijt
  • Begeleiding door een Nederlandstalige gids vanuit België