Hotel Negresco

Hotel Negresco

Dag 1 • België - Frankrijk - Zwitserland - Italië

Vanaf de verschillende opstapplaatsen rijden we naar de centrale vertrekplaats.  De bagage wordt overgeladen en aansluitend rijden we via diverse snelwegen doorheen België, Luxemburg, Frankrijk en Zwitserland naar Italië.  Avondstop, film aan boord en middernachtstop.

 

Dag 2 • Italië

’s Morgens bereiken we Milano Marittima, vrij ontbijt.  Aansluitend rijden we naar de andere hotels, waar onze kamers  beschikbaar zijn vanaf 14u00.  Verblijf in halfpension (avondmaal in het hotel) of volpension (middag- en avondmaal in het hotel).

 

Dag 3 tem dag 7 of 13 • Italië

Verblijf op basis van half- of volpension, naargelang het gekozen regime.

 

Dag 8 of 14 • Italië - Zwitserland - Frankrijk - België

We verlaten onze kamer rond 10u00. Vrij middag- en avondmaal.  In de namiddag vertrekken we richting België. Film aan boord en middernachtstop.

 

Dag 9 of 15 • België

In de vroege ochtend komen we toe in Aarlen. Vrij ontbijt. Aansluitend wordt de bagage overgeladen in Bierges en rijden we naar de verschillende afstapplaatsen.

Hotel Negresco****

  • Ligging: dit hotel is ideaal gelegen: vlak aan het strand van Cattolica en op wandelafstand van het centrum met tal van leuke winkeltjes.
  • Algemene info: 87 kamers, het personeel spreekt Frans, Duits en Engels.  De meeste kredietkaarten worden aanvaard.
  • Voorzieningen: lift, gratis wifi, restaurant, bar,  binnenzwembad met ligstoelen.
  • Kamers: alle kamers beschikken over een badkamer met douche of bad, toilet, haardroger, gratis kluis en ijskastje, flatscreen tv, telefoon, airco, wifi en balkon.
  • Maaltijden: ontbijtbuffet, het middag- en avondmaal wordt geserveerd onder de vorm van een 3-gangen keuzemenu met een uitgebreid saladebuffet.  Afhankelijk van de weersomstandigheden wordt het ontbijt op het terras geserveerd.
  • Kinderen: er is kinderanimatie op het nabijgelegen strand.
  • Sport & Ontspanning: binnenzwembad. Er is een ruim aanbod aan andere sport- en ontspanningsmogelijkheden op het nabijgelegen strand zoals o.a. zwembad, mini-voetbal, gym-zone, speelpark voor kinderen,…

  • Reisdocumenten: geldige identiteitskaart
  • Reizigers van niet-Belgische nationaliteit dienen bevoegde instanties te contacteren

2 GRATIS uitstappen inbegrepen voor vertrekdata
24/05, 30/05, 03/09 & 09/09 (met autocar)

1. Saludecio & Mondaino: We maken een prachtige uitstap door de natuur van de binnenlanden van de Romagna en de Marken naar de middeleeuwse dorpjes Saludecio en Mondaino. Saludecio is bekend voor zijn prachtige muurschilderingen "Murales" en het prachtige uitzicht over het land en de kust. In Mondaino gaan wij "Dante Alighieri" ontmoeten die ons dit bijzonder stadje leert kennen en waar we genieten van een heerlijke kaasproeverij met een glaasje wijn.

2. Comacchio & Ferrara: Het stadje Comacchio is gelegen in de Noord-Italiaanse regio Emilia-Romagna, in de provincie Ferrara. Het historische centrum van de stad is gebouwd op dertien eilandjes die door bruggen met elkaar verbonden zijn. De belangrijkste brug is de Treponti uit 1634 die uit vijf bogen en twee torens bestaat. Op het eerste gezicht doet Comacchio denken aan de noordelijker gelegen steden Venetië en Chioggia. De prachtige stad Ferrara is gelegen in de Podelta en bekend om het kasteel van de Este "Castello Estense", het Joodse getto en de prachtige kathedraal. Hier vindt men ook gezellige winkelstraten met prachtige winkels, restaurantjes, koffiebars en nog veel meer.

Verblijftaks (ter plaatse te betalen).