Fietsen van Sluis naar Amsterdam

Fietsen van Sluis naar Amsterdam

Tijdens deze reis geniet u van het geluid van onverstoorbare golven en prachtige vergezichten. U ervaart de Nederlandse kust op een onovertroffen wijze. Wanneer u de kust verlaat, wachten er prachtige fietswegen tussen het groen en boeiende steden met Amsterdam als hoogtepunt. Kortom, alles voor een geslaagde fietsvakantie!

Dag 1 • België - Sluis - Breskens - Vlissingen - 

Middelburg - Renesse

(fietstocht ± 68 km)  1 fiets

We starten onze fietstocht in het gezellige en levendige Sluis. Van hieruit fietsen we naar Breskens voor onze overzet met de veerboot naar Vlissingen. We genieten van een vrij bezoek en middagmaal in Middelburg, de hoofdstad van Zeeland. In de namiddag fietsen we verder naar Renesse.  Installatie in ***Fletcher Landgoed hotel Renesse. 

Dag 2 • Renesse - Stellendam - Rozenburg - Delft - Den Haag - Scheveningen

(fietstocht ± 75 km)  1 fiets

Via Stellendam en Nieuwenhoorn fietsen we naar Rozenburg. Daar nemen we een overzet naar Maassluis om vervolgens verder te fietsen naar Delft. We maken kennis met deze charmante stad, bekend omwille van het Delfts Blauw aardewerk. Aansluitend fietsen we via Den Haag verder naar ons hotel in Scheveningen. Installatie in ***Badhotel Scheveningen. Na het avondmaal verkennen we vrijblijvend deze charmante badplaats.

Dag 3 • Scheveningen - Den Haag - Breukelen

(fietstocht ± 68 km)  1 fiets

We starten de dag met een korte fietstocht naar Den Haag en maken even kennis met de stad. Aansluitend fietsen we door de provincie Zuid-Holland via pure waterpartijen en prachtige groengebieden naar Breukelen, tussen Utrecht en Amsterdam. Installatie in ***Van der Valk Breukelen.

Dag 4 • Breukelen - Amsterdam – België

(fietstocht ± 28 km)  1 fiets

In de voormiddag fietsen we naar de hoofd- en wereldstad Amsterdam. Een levendige metropool die ons uitnodigt tot een bezoek. We krijgen ruim de tijd om de stad op eigen tempo te verkennen door een stadswandeling langs de voornaamste bezienswaardigheden te maken, te genieten op een terrasje of te kuieren door de winkelstraten. Een ideale afsluiter van onze fietsreis.  Daarna met onze autocar terug richting België.

HOTELS ***

Ligging: goed gelegen in functie van de fietsroutes

Uitrusting: mooie hotels met restaurant en bar

Kamers: comfortabel ingericht met badkamer met bad of douche, toilet, tv

Maaltijden: ontbijtbuffet, ’s avonds verzorgde 2- of 3-gangen maaltijden

 

  • Reisdocumenten: geldige identiteitskaart
  • Reizigers van niet-Belgische nationaliteit dienen bevoegde instanties te contacteren

  • ****PRINCESS CLASS AUTOCAR
  • Halfpension vanaf de 1e dag het avondmaal tem de 4e dag het ontbijtbuffet
  • Huurfietsen inbegrepen
  • Begeleiding door een Nederlandstalige begeleider vanuit België